Gondolom poénHanged itself?
Ez alatt meg mit értenek?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondolom poénHanged itself?
Ez alatt meg mit értenek?
Nekem alapból tetszik ez az árnyalat is meg az orosz változata ami sárgásabb kissé.
Szemét vagy.Nem mondták a kezelőknek, hogy csak ötször lehet balra elforgatni a tornyot különben lejön a menetről...
Ui.:Volt olyan kopasz katona akinek azt mondtuk, hogy a BTR tornyát csak kilencszer lehet jobbra forgatni, különben lecsavarodik a menetről (értelemszerűen balra sem szabad tú sokat mert akkor meg rászorul), így az irányzónak folyamatosan számolnia kell, hogy hányszor fordult adott irányba körbe a torony. ÉS komolyan megkérdezte, hogy tényleg?
Vagy felborult és mikor felállították így állt vagy így sikerült rálapátolni a leesett tornyot.Ez a srác azt írja az ukrik már a képzés során két Leopárdot gallyra vágtak.
Volt korábban is vmi, vagy erre az incidensre , ütközése gondol? Gondolom ha ütköztek a másik se néz ki sokkal jobban.
Nem én voltam!Szemét vagy.![]()
Nekem alapból tetszik ez az árnyalat is meg az orosz változata ami sárgásabb kissé.
Csak nehogy pár Abramsot is összetörjenek...
![]()
Szerintem nyár előtt nem is lesz semmiféle ukrán támadás: gyorstalpalón megtanulták elvileg a nyugati gépek kezelését alapszinten, most kellene pár hét (vagy hónap), hogy legalább század szinten tudjanak együtt működni a harckocsik. Elvileg most ez gyakorolják - úgy tűnik nem mindig megy elsőre...
Pont ugyan így járna az is egy ilyen helyzetbenAz Abrams az jóval masszívabb, jobb állapotú, és jobban tervezett dög, mint a Leó 2-es![]()
Pont ugyan így járna az is egy ilyen helyzetben
Na akkor én is bedobok egy poént:
Bazz ha ráhajtasz egy másik ugyan olyan tankkal akkor annak kiszakad a tornya...Mondjuk igazságtalan voltam, M1 / IP-t kellett volna hasonlítani a Leó 2A4-essel.
Az A5-össel az M1A1 és A2-esek.
Azt azért várjuk meg, hogy mit kapott a toronykoszorú, amit finoman szólva sem erre találtak ki.Ami még elképzelhető, hogy a Leopard gyorstoronycserés kialakítása miatt könnyebben kijár a kupak.
Jó ez a libafos szerű szín.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..