W
Wilson
Guest
Kína számára talán egyedül a az orosz hajtómű technológia jelenthet értéket valószínűleg mindent meg fognak tenni annak az érdekében, hogy ezt tudást megszerezzék és mivel Kína is azokra a piacokra( természetesen jelenleg India kivételt képez ) pozicionálja a fegyverexportját amelyekre az orosz fegyverexport is fókuszál így a kínaiak nem partnerek hanem bizony riválisok ebben a tekintetben az oroszok számára és viszont .Nem csak a nyugat létezik ám. Tudom, nagyon fontos, hogy a fontosságuk hangsúlyozva legyen, de a kínaiak nem szankcionálják az oroszokat, meg az irániak sem, meg még vagy 140 ország nem. Ezektől tudnak technológiát venni ha szükségét érzik, de felhívnám a figyelmedet, hogy a parancs ellenére, hogy a kollektív bűnösség miatt síró állandóan kollektív bűnösséget hirdető nyugati csodaemberek véleménye ellenére oroszországban is vannak gondolkodó homo sapiensek, akik vélhetően egy háború idején igyekezni fognak feltalálni, fejleszteni, kipróbálni technológiákat, elképzeléseket. Tudom, hogy csak a kiválasztott genetika képes a fantasztikumra marvel univerzumban, de a valóságban a szankcionált import híján magukra támaszkodva KUTATNI FOGNAK B+!
Az emberek a szánalmas hasznos idióta rendszeren kívül megoldják a szükséghelyzeteket, háború idején egy 140 milliós nyersanyagban és sok területen technológiában is gazdag ország meg főleg kurvára nem sírni fog miattatok! Le sem szarják.
És szerintem dőreség lenne azt gondolni, hogy Kína az élvonalat jelentő hadi technológiájából bármit is átadna az oroszoknak.
Irán pedig maximum közvetítő ország lehet az oroszok számára, az iráni drón technológia lehet esetleg az a terület esetleg amelyből az orosz hadiipar jelenleg még profitálhat...
Ami pedig az orosz szürkeállományt illeti azt én személy szerint sohasem becsültem le, de az még kevés, azokat a fejlesztéseket amelyeket az orosz szürkeállomány "meg álmod" bizony létre kell hozni és gyártásba kell vinni.