Asszem hanyagolom ezt a topikot egy ideig....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha ez a kozepes tudású, akkor mihez kepest és milyen szempontból?
Jó,.tudom, ez hitvita.
Lőszer pakolásnál minden harckocsi sebezhető MERT EGY HELYBEN ÁLL BAZDMEG . Mese vége. A cseh 2-őt meg kapcsoljátok ki végre.
Csak hogy eljussunk végre oda, miért lesz mindenből hitvita.A probléma ott van, hogy azt hiszed ez Leopárd specifikus probléma. Majdnem minden tanknál szopás.
Oroszok se visznek tartalék lőszert, pont ezért.
És a franciák is most jelentették, hogy a Leclerc XLR- modernizációban kiszedik a tartalék lőszer tárolót.
Van egy teherbekúrt kibaszott pdf a htka-n a telibevert Leopard 2 jelenkori variànsairól, abban talàn van valami a tömegérôl ami talàn 62,5 tonna, ezek szerint akkor lehet, hogy a 65 tonnàig teherbíró felfüggesztéshez, azaz az A6-hoz szükséges mértékû megerôsítést kapott.Valaki tudja, hogy a Leopard 2A4M (Kanadai Leopard), teknője milyen megerősítést (nem páncélra, hanem a teknő teherviselésének megerősítésére gondolok) kapott?
Végülis eljutottunk oda, hogy alapvetően a L2 köré csapott felhajtással van gond, a tank igazából oké.A Leopárd 2-esnél olyan technológiákat sztárolnak a teljes újdonság erejével, amik már a T-64-esnél is jelen voltak, vagy a Challenger protóknál, és a Leopárd utániaknál is sikerült simán megugorni a szintet, mégis a Leopárd az üdvöske, a túlsztárolt.
Végülis eljutottunk oda, hogy alapvetően a L2 köré csapott felhajtással van gond, a tank igazából oké.
Végülis eljutottunk oda, hogy alapvetően a L2 köré csapott felhajtással van gond, a tank igazából oké.
Soha nem volt közepes tudású tank, csak az álmaidban.Sokszor elmondtam már, hogy ez mindig egy közepes tudású tank volt a maga korában. Csak ehhez képest túl van árazva.
A viták abból fakadnak, hogy a hívő tagozatnál a közepes tudású =szar. De ez legyen az ő nyomoruk, engem nem izgat. XD
És igen, a tank marketingje , rém irritáló és alaptalan.
Sokszor elmondtam már, hogy ez mindig egy közepes tudású tank volt a maga korában. Csak ehhez képest túl van árazva.
A viták abból fakadnak, hogy a hívő tagozatnál a közepes tudású =szar. De ez legyen az ő nyomoruk, engem nem izgat. XD
a dél-koreai k1.
Esetleg a kínai tankok, de azok más kávéház.
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy kitartasz a saját véleményed mellett.Sokszor elmondtam már, hogy ez mindig egy közepes tudású tank volt a maga korában. Csak ehhez képest túl van árazva.
Mivel a lengyelek túlárazták az ukrán Leók javításait a németek felbontották veluk a szerzodést:
Úgy látom tovább erősítik a "megbízható fegyverszállító" imázsukat XD
Van egy olyan érzésem, hogy nem a lengyelek áraztak túl, hanem a német megint sóher fillérbaszó, és nem tetszik nekik, hogy nem tudnak megint mások nyomorán nagyot kaszálni.