rudi
Megelőztél. Tele van a net atomjaikra robbanó nyugati MBT-kkel. Nem értem ők miért nem látják....
Fade
A T-72/90 automata töltőjében 22 db lőszer van, szemben a Leopárd véded torony rekeszében lévővel.
A másik az, hogy a T-72/90 automata töltőjében a padlón fekszenek a lőszerek. Sokkal jobb helyen van ott a lőszer, mint bárhol máshol. A harckocsit érő találatok 3%-a esik ebbe a zónába. Az összes többi találatnál esély sincs a lőszer készletet eltalálni.
Viszont az egyéb málházott lőszerek gondot okoztak, erre jó megoldás az amit te is linkeltél a T-90M-nél. Az is jobb megoldás, mint a Leopárd 2-esé.
vs.
Az új Mnél (évek óta promozzák) vették ki ammot mindenhonnan és hagytak meg legalul 22dbot. Amit kivettek az ment torony mögé. Korábban T-72/T90nél nem volt ilyen. Ott a video nézd meg. Ebből igérik, hogy rendszerbe fog állni 2027ig 400db (ugyanennyi T-14el karöltve). Namost a Leo2 1980ban tudta, hogy van 17db ammo torony mögött ha elpukkan "semmi gond". És még mindig ha ammo találatot kap amire tény már kissebb az esély T90Mben ugyanúgy szénné égett fasírt lesz belöllük. M1 ben meg alapból torony mögött van minden.
40év késéssel eljutottak egy köztes állapotig. Amúgy ahogy kb ~3éve írtam ez sztem is vállaható megoldás megvan a tradeoffja de az M1féle verziónak is.