Maradjunk annyiban, hogy F-35-ről ilyen témában te is csak hihetsz bármit, konkrét infód se neked, se nekem. Én se azt írtam, hogy akár így, akár úgy VALÓBAN úgy van, hanem csak azt, hogy úgy lenne, akkor se kötnének mindent a reménybeli vásárló orrára. Akármennyire haragszol bizonyíték is van erre: az ALIS-rendszerről is ugyebár csak véletlenül derült ki, hogy mást is üzen haza a gyártónak?/kormányzati felügyeletnek?, mint amit az üzemeltető szeretne. Honnan TUDOD (vagy inkább csak gondolod, képzeled?), hogy nincs ennél több a rendszerben?!! Még egyszer: se pro, se kontra nem írtam semmit, csak azt, hogy nem mindent köt a gazdi mindenkinek az orrára!! Hallottál arról, mit "tud" a 737MAX felturbózott kormányvezérlő-rendszere, és ebből konkrétan miről tájékoztatták és miről nem - na nem a közvéleményt, hanem legalább a géppel repülő pilótákat?!! Szóval kicsit pontosabb olvasás és értelmezés kellene részedről, így arról még beszélgethetünk hogy melyikünk és milyen szakmai múlttal/alapon rombolja jobban a HTKA színvonalát ...