Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez megint a szokásos mellébeszélés....
Ne figyelj ra, @Mark1993 szemrebbenes nelkul kamuzik, mar rajottem.A taps is marketing egyelőre, kamm roppantul megsértődött egyszer amikor ezt kifejtettem neki. Engem nem érdekelnek a kinek az apukája erősebbb szintű hitvitàitok.
Es ezt irtam en feljebb, hogy ez az, ami rendszerben all a zsidoknal, Amerikaban es elkezdtek a nemetek is rendszerbe allitani, hozzatok meg elvileg mar eleve azzal jonnek majd az ujak.És vissza is kanyarodtunk ahhoz hogy továbbra is egy bizonyítottnak elfogadott rendszer van a piacon. Az meg a trophy.
biztosan meglesz
Nem mintha barmelyikhez tul sokat ertenel...Nem mellébeszélés, a beszerzés az elsődlegesen politika, másodsorban gazdasági, és legutolsósorban, ami 5 - 6. helyet is jelent, műszaki kérdés.
Hihetetlen figura vagy. Keptelen vagy csusztatasok meg hazugsagok nelkul vitazni... osszevissza mellebeszeltel eddig is, mint valami tinedzser, mert keptelen vagy elfogadni, hogy nem, szart sem er az elavult, papirfalu T72, sem a T90, es igen, egy s-o-a modern nyugati hk ero lemossa az elavult, ocska orosz hkt a terkeprol.És mégis oldalak óta arrogánsan, csúnyán, sértődötten, behisztizve kommentel kamm, érdemi kontent nélkül, akarata ellenére árt a Német haditechnika megítélésének
Remek. Ez mire is erv... ?Én örömmel jelentkeznék Aréna tesztelésére, élesbe, már csak két más harckocsizót, meg egy valódi T-90MSz-t keresek
Hihetetlen figura vagy. Keptelen vagy csusztatasok meg hazugsagok nelkul vitazni... osszevissza mellebeszeltel eddig is, mint valami tinedzser
egy s-o-a modern nyugati hk ero lemossa az elavult, ocska orosz hkt a terkeprol.
Kapcsolodo:
Why the capture of a Russian T-90M tank matters
The top-of-the-range model is loaded with the latest tech. Western armies can learn from itwww.economist.com
Ha nem latszik fizetoskent, de van ra erdeklodes, akkor bemasolom.
Azoknak is lerepül ?pezsgőt bontanék, amint érkeznének is a híradások a repült tornyú Leó 2-esről.
Nem tudom hànyszor mondtam el eddig a kinyilatkoztatàsodra, hogy a lengyelek gyàrtjàk is a DM63A1-et, de ennek ellenére, mintha egyszerüen ez törlödne és a következö körben teljes meggyözödéssel újra leírod.Németek megtagadták a DM53 és afölötti lőszerek eladását a Lengyeleknek,
Az AIM-120 maradt gyanaz az aktív radaros rakéta. Nem lett passzív radarosból aktív radaros ezt fogd már fel. Nem változott meg a rakéta működési elve!Közben túlhaladt kicsit a beszélgetés..
akkor írd le dudinak, hogy az aim120 hiába néz ki hasonlóan, mára köze nincs az első változathoz. Akkor sem ha az ellenkezőjét hazudja. Ettől még aim120-nak hívják az újat is. Ahogy kornetnek a top attackos ruszki rakétát.
Komoly dolgok azok, amikor személyeskedésbe, elnevezések mögötti filozófiával próbáljátok az "igazatokat" bizonygatni.
Dudi nem magyaráz, hanem konkrétan behazudik valamit, amiről vagy fingja nincs vagy ha tudja, akkor meg méginkább sázndékosan hazudik...
Jó éjt.
Erre forrás? Mert tudtommal nem kaptak gyártást. Csak venni meg nem akartak.Nem tudom hànyszor mondtam el eddig a kinyilatkoztatàsodra, hogy a lengyelek gyàrtjàk is a DM63A1-et, de ennek ellenére, mintha egyszerüen ez törlödne és a következö körben teljes meggyözödéssel újra leírod.
A lengyelek gyàrtjàk maguknak gyàrban a DM63A1-et.
Nem az eladását hanem a helyi gyártást tagadták meg.Németek megtagadták a DM53 és afölötti lőszerek eladását a Lengyeleknek
Nem fogom hatvanadjàra is. Keressetek rà.Erre forrás? Mert tudtommal nem kaptak gyártást. Csak venni meg nem akartak.
Egy random twitter bejegyzésen kívül semmi.Nem fogom hatvanadjàra is. Keressetek rà.
Én lennék a legnagyobb híve, hogy adjanak az Ukránoknak Leopárd 2-est, és pezsgőt bontanék, amint érkeznének is a híradások a repült tornyú Leó 2-esről.
Ez abrams.
A levehető ajtós?Ez abrams.
Tudom. Mivel Abrams topikba vagyunk. És mivel valaki lerepült tornyos Leókra akart koccintani,...ezért kivánkozott ide egy hangulatos Abrams kép. Ennyi.Ez abrams.