M1 Abrams (USA)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 199
23 656
113
Elég hülye cím. A nem megfelelő felszerelésükkel van a gond csak, nem pedig mint valami rossz konstrukcióról.
Oké, tételezzük fel, hogy ami ebben az interjúban van az igaz. Aztán tegyük fel, hogy a te állításod is valós. És akkor most áruld el, hogy kik voltak azok az agyukban beteg állatok, akik így küldték el ezeket a szekereket és csak páncéltörő lőszerekkel málházták fel miközben a háború cirka 2 éve alatt két kezemen meg tudom számolni mikor volt, hogy harckocsik egymásra lőttek?!
 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 889
35 358
113
Nem látom a linket !

Azonban nem csak a Sierra Army Depot létezik, hanem az Anniston Army Depot is. Vagy az totál másra való ?

M1%27s_at_ANAD.jpg
Anniston más ott folyik javítás is az USA egyetlen nagy raktárba ahol harcjármű javító részleg üzemel az összes többinél nincs ilyen képesség. Ez is egyébként úgy valósul meg hogy megengedték a General dynamic nak hogy egy gyárat hozzon létre a katonai objektumba. Az ott található járművek jelentős része a cége egyébként.
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 199
23 656
113
Az ominózus riport amiben az ukrán katonák nyilatkoznak az Abramsról és elmondják, hogy mozgó tüzérségnek használják a tankokat, de csak páncéltörőjük van, volt alkalom amikor 17x lőttek egy házra de az állva maradt… a hk parancsnoka szó szerint: „So würde es die NATO niemals machen. Erst Luftstreitkrafte, dann Artillerie, dann kommen die Panzer und Infanterie. Ruf die Flieger. Ruf die Artillerie. Wir haben keine Flieger und keine Artillerie. Wir haben nur Panzer.„ azaz „A NATO soha nem csinálni ilyet. Először a légierő, aztán a tüzérség, aztán jönnek a harckocsik és a gyalogság. Hívja a repülőket. Hívja a tüzérséget. Nincsenek repülőink és nincs tüzérségünk. Csak tankjaink vannak.“


Ha valaki gondolhatja átdobhatja az ukrán topicba is…
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 933
56 891
113
Elnézést, hogy rosszul tudtam.

Telexen láttam a képet snassz illusztrációként.

A lényeg, hogy nem csak Oroszországban, meg Ukrajnában üzemeltetnek orosz harckocsikat, hanem sok máshol is, és elképesztő állapotban tudják tartani az ő 50 - 27 éves vasaikat a származásai országaikkal ellentétben.
A raktáron tartott használhatatlan spanyol Leo 2A4-eseket sem kellene elfelejteni.
 
 • Hűha
 • Tetszik
Reactions: fip7 and Mark1993

Yorg

Well-Known Member
2017. április 21.
152
354
63
 • Tetszik
Reactions: fishbed