nincs és azért nincs mert olyat az USA senkinek nem ad el/küld támogatáskéntLenne egy kérdésem! Az ukrán abramsokban, benne van a szegényített urán páncélzat? Ha nincs akkor mi az oka? Köszönöm!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nincs és azért nincs mert olyat az USA senkinek nem ad el/küld támogatáskéntLenne egy kérdésem! Az ukrán abramsokban, benne van a szegényített urán páncélzat? Ha nincs akkor mi az oka? Köszönöm!
Lenne egy kérdésem! Az ukrán abramsokban, benne van a szegényített urán páncélzat? Ha nincs akkor mi az oka? Köszönöm!
Eladni már ad, de ingyen támogatásként biztosan nem.nincs és azért nincs mert olyat az USA senkinek nem ad el/küld támogatásként
??? kinek adtak el uránost m1-et?Eladni már ad, de ingyen támogatásként biztosan nem.
Elvileg a lengyeleknek.??? kinek adtak el uránost m1-et?
a-a , DU lőszert kaptak (M829A4) de a harckocsik nem DU páncélzatosakElvileg a lengyeleknek.
Én 3 embert számoltam aki elmenekült a gép közeléből. Az első pár másodpercben látszik egy aki leugrik(esik) a gép mellé, de hogy ő benne volt a háromban passz. A látottak alapján -1 fő a személyzetből.Viszont a típus becsületére legyen mondva, a kezelők úgy látom túlélték.
Én 3 embert számoltam aki elmenekült a gép közeléből. Az első pár másodpercben látszik egy aki leugrik(esik) a gép mellé, de hogy ő benne volt a háromban passz. A látottak alapján -1 fő a személyzetből.
Csak szar a képminősége és a pozició is, nem látszik semmi rendesen. Mert ha ez egy M1A1 v. M1A2 akkor az négyfős. Ha meg egy M1150, akkor lehetséges a 100% túlélés, de a wiki szerint az meg csak 2 fős.
0:15 környékén? Azt néztem én is, mintha lenne ott valaki még mikor hasra vágodnak, de nem látni rendesen. Szerintem ott nincs senki, csak 3-an. 0:02-nél látszik, hogy valaki leugrik/esik menetirány szerinti bal oldalt az első futógörgö környékénél.Mintha lenn egy negyedik is a füstben, de a négyből három mindig jobb, mint a háromból semmi.
Én úgy látom, hogy ez nem csak a típus becsülete, mert elég hamar felrobbant. A személyzet reakcióideje és gyorsasága is benne volt ebben.Viszont a típus becsületére legyen mondva, a kezelők úgy látom túlélték.
Amikre itt felhívnám a figyelmet:
Romániába vagy Lengyelországba gyakorlatraHova zörögnek vajon?
(ha nem nyílna meg a videó, Nyíregyházán zörög át egy nagy adag Abrams és M109 meg műszaki jármű.
S már nem is látható.Hova zörögnek vajon?
(ha nem nyílna meg a videó, Nyíregyházán zörög át egy nagy adag Abrams és M109 meg műszaki jármű.