M113 járműcsalád

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
14 447
38 524
113
???
Rendben. A MT-LB-nek jobbak a terepjáró képességei.
Viszont itt földbefagyásról volt szó. Mi nem fagy bele a sárba, ha a sárban van???
Azért fogyott bele,mert elakadt,az mtlb meg nem akad el ott,ahol ez igen.
Innen megy?:D
Természetesen értem a kérdést,a szovjet cucc is belefagy,ha benne hagyják a sárban,vagy elakad.
 

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
4 906
6 858
113
??
Azért fogyott bele,mert elakadt,az mtlb meg nem akad el ott,ahol ez igen.
Innen megy?:D
Természetesen értem a kérdést,a szovjet cucc is belefagy,ha benne hagyják a sárban,vagy elakad.

Honnan veszed, hogy ez elakadt? Nem inkább csak leálltak vele a ház mellé, nem figyelve arra, hogy a sok sár be fog fagyni?
 
 • Tetszik
Reactions: Kopi2000

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
16 424
52 688
113
???
Rendben. A MT-LB-nek jobbak a terepjáró képességei.
Viszont itt földbefagyásról volt szó. Mi nem fagy bele a sárba, ha a sárban van?
46953.jpg
 
 • Tetszik
 • Vicces
Reactions: fip7 and endre