Az M-60-as is egy múzeum, de gondolom erről még nem hallottál.
Meg a Leopárd 2-es ami szintén zenész....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az M-60-as is egy múzeum, de gondolom erről még nem hallottál.
Szerintem ők a törökökre számítanak, azoknak meg szintén Leopárd 1-van (ha még üzemel) és az M60-as.
Ráadásul jó lőszerrel a Leopárd 2A4 sem leküzdhetetlen cél. A már általam említett M900-as azt is keresztül lövi. És ma már van hasonló tudású volframos lőszer is. Innen nézve nem hülyeség a páncélvadász szerepkör.
Jó kérdés, védelem tekintetében az a gép enigma számomra, az alap páncél kb negligálható de a csomag amit rápakoltak nem tudom mit tudhat. De amúgy szemre kellemes lett az a gép. Veszteségek vannak vele, de hát ami bevetnek abból fogy is.A Sabra hogy állná a Leó 1-es 1 - 2 bekapott találatát ?
Jó kérdés, védelem tekintetében az a gép enigma számomra, az alap páncél kb negligálható de a csomag amit rápakoltak nem tudom mit tudhat. De amúgy szemre kellemes lett az a gép. Veszteségek vannak vele, de hát ami bevetnek abból fogy is.
Nem tudom, sok veszteségük volt szíriában különböző pct rakétáktól.A Magach 7C Gimel / Merkava 3-as NERA-ját kapták.
Szemből van-e valami páncéltörő rakéta / stb nyoma, vagy oldalról kapták ki ?
Nem tudom, sok veszteségük volt szíriában különböző pct rakétáktól.
Nem tudom, sok veszteségük volt szíriában különböző pct rakétáktól.
De nem csak NERA van rajta.
Az Abrams-et HD-san fotózzák, hol érte az RPG / ATGM, addig a Törököt nem ...
Hátszerintem a töröknél majdnhogynem mindegy hol éri.
Hát tekintve, hogy még Milannal is lőttek ki Sabrát hát nem tudom. Az izraelik nyilván nem a legjobb páncéljukat adják el egy nem olyan baráti törökországnak.Az Iraki T-55-ös Enigma is képes volt egy - két páncéltörő rakéta elviselésére, ezt tudta a nem standardizált, harmadik világbeli pótpáncélzat, és akkor az Izraeli technológia mit tud ?
Hát tekintve, hogy még Milannal is lőttek ki Sabrát hát nem tudom. Az izraelik nyilván nem a legjobb páncéljukat adják el egy nem olyan baráti törökországnak.
Ember te nem tudsz amúgy témánál maradni? A Sabráról beszéltünk török alkalmazásban. Sok veszteségük volt vele, ez részben biztos alkalmazásbeli hiba mert a törökök azért sokat bakiztak szíriában, de a jármű páncélvédelme hagy kivánnivalót maga után korából adódóan, ezért kendácsolják vadul az ukrán licencből vett APS-üket.Ez nem a Sabra alávalósága, hanem a Török politika kiszámíthatatlansága. A Magach 6 / 7-esre nem mondanék semmi rosszat, sőt mennék vele háborúba.
When the Leopard 1 or 2 being hit by Kornet - E, let the own personnel leave the tank in one piece, we'll discuss that later.A Sabra hogy állná a Leó 1-es 1 - 2 bekapott találatát ?
When the Leopard 1 or 2 being hit by Kornet - E, let the own personnel leave the tank in one piece, we'll discuss that later.
A Sabra hogy állná a Leó 1-es 1 - 2 bekapott találatát ?
Ez már jó kép, pont ilyent vártam !
Találtam egy ilyen képet, itt be van rajzolva a kumulatív sugár útja.
Lövésem sincs, így egyben találtam amikor elkezdtem keresgélni M60 fejlesztésekről infókat krissnek a páncélvédelemről.A képek, amikből lett a montázs össze szerkesztve, honnan tölthetők le egyénileg ?