RIP, bár én nem ismertem, de a cikkei színvonalasak voltak. Anno nekem az volt a furcsa, hogy amikor a Ferenczy Mediaval volt a nagy kenyértörés, akkor azt nem kommunikálták szerintem megfelelően. Kicsit pofátlan húzásnak tűnt, hogy mindenki lelépett a régi brand mögül. Azért egy egy oldalas főszerkesztői flekket megérdemeltek volna az olvasók, hogy miért ez és miért így történt. Szóval én, mint cikkíróval elégedett vagyok, de mint vezető szervezővel nem. Nem mintha az öreg Ferenczy egy földre szállt angyal lett volna...
Szóval ennyi idő után ha valakinek vannak insider infói a TopGun haláláról, azt szívesen veszem, most már talán elég idő eltelt, hogy valaki elkezdjen beszélni.
És ennek mi köze Kővárihoz? Nem értem.
Tudtommal mai napig Tőrös István a főszerkesztő a góré.
Anno kiadták a Top Gun alatt 1-2 lapot és a benne levő tartalom, hát izé. Egy kalap **** volt.
Hardy Mihálynak is volt valami köze ahhoz a laphoz asszem. Kijött a Top Flight és látszott, hogy mi az, ami a szellemiséget viszi tovább.
Aztán vegzálta őket a másik a megtévesztő cím miatt és így lett Aranysas. Talán 2-4 szám, ha volt Top Flight.
Ez pont akkor volt, amikor elsőéves egyetemista voltam. 20 év után is emlékszem, hogy az An-225-ös számot olvasom az R épületben a tárgyfelvétel előtt. Az volt az első Top Flight asszem.
Amúgy meg szerintem egy üzletben nincs mit magyarázni.
Valaki bepróbálkozott és a brand meg megvédte magát. Ahogy kell.
Ez egy névváltással járt együtt, de engem ez nem zavart sosem.
Amúgy meg szerintem volt erről egy rövid írás.
Ha legközelebb hazamegyek és nem felejtem el, akkor visszakereshetem.
Az összes el van téve. Kivéve az első 1,5 év talán.
Nem tudom, hogy fater hova tette őket, nem találtuk meg. Pedig úgy tudtam, hogy az is be volt kötve, de nincs a polcon.