Mondjuk ezen nem csodálkozom, ismerve a debreceni közlekedés szervezését.....Attól függ mit értesz vidéken? Itt egy 2018-as cikk, azóta csak romlot a helyzet Debrecenben.
https://civishir.hu/helyben-jaro/2018/12/a-debreceniek-szenvednek-hazankban-legtobbet-a-dugo-miatt
"Az ízlések és pofonok" helytálló.Ízlések és pofonok. Én 4 emeletes panelban nőttem fel, 2 éve lakom kertesházban és utálom. ráadásul falu, nincs semmi csak kocsma, nincs élet, nincs értelmes tömegközlekedés. undorodom tőle.
a panel mellett volt egy park ha fákra vágytam vagy kutyát kellett sétáltatni. igen,cserébe hallom a szomszédokat, itt falun meg a kutyák vonyítanak megállás nélkül.
Mondjuk ezen nem csodálkozom, ismerve a debreceni közlekedés szervezését.....![]()
Annyit tudok, hogy a káoszelméletet többek között a debreceni közlekedés megfigyelése alapján finomították...Ismered a szervezését? Akkor Te vagy az egyetlen a világon. Nincs itt semmi szervezés...![]()
Nyilván sok választásom voltFelmerül a kérdés, hogy miért költöztél oda...
Nem tudom hol és milyen falu ez, de ha helyben nicns is élet, azért sok helyen van a közelben egy város színházzal, stb.
kifasz mondta hogy a faluba? a legközelebbi kisvároshoz is egy átszállással lehet eljutni. a távolabbiba van közvetlen járat de naponta asszem 9 vagy 10 alkalommal indul a buszEgy faluba minek tömegközlekedés.
ízlések és pofonok. számomra az égvilágon semmit nem jelent az hogy a kertben rózsákat metszegetni meg hasonlók. nekem a kisvárosi élet a leginkább emberibb, kényelmesebb. a pesti a másik véglet, az is borzasztó"Az ízlések és pofonok" helytálló.
Én a Hegyháton nőttem fel, kisfalusi élet, gyerekkorom a házkörüli munkákkal telt. De legalább megtanultam dolgozni. Most Répcelakon élek kertes házban. Nem egy nagyváros, de közbe még így is sok egy kicsit, a sok idióta városi szabály...
Nekem szükségem van rá, hogy a 8 óra agyleszívó munka után valami hasznos, alkotó fizikai munkát végezhessek.
Képtelen vagyok ezt a dumát megérteni. A belvárostól kb. 5 km-re kívül élsz és dolgozol, akkor Bp-n az élet olyan, mint egy kisvárosban. Kb. semmit nem érzékelsz a belvárosból. Viszont, ha mozi vagy bármire támadnak kedved ott van egy köpésnyire.ízlések és pofonok. számomra az égvilágon semmit nem jelent az hogy a kertben rózsákat metszegetni meg hasonlók. nekem a kisvárosi élet a leginkább emberibb, kényelmesebb. a pesti a másik véglet, az is borzasztó
Van 3 hónapig az álláskeresői járulék az május végéig jó, ha nem váltózik semmi addig akkor kénytelenek lesznek valamit lépni.Két dolgot hiányolok a válságkezelésben..
Az egyik: a munkájukat elvesztőket kellene támogatni. Két hónapig a bejelentett fizetésük 75 százalékát oda kellene adni.
A felemelt 65 éves nyugdíjkorhatárt a most 60. éveseknél figyelmen kívül hagyni. Ez csökkentené a munkanélküliséget és a statisztikában is jól mutatna.
A két intézkedés nem igényel óriási összeget.
Haat, ha mar Repcelakbol is varost csinaltak..."Az ízlések és pofonok" helytálló.
Én a Hegyháton nőttem fel, kisfalusi élet, gyerekkorom a házkörüli munkákkal telt. De legalább megtanultam dolgozni. Most Répcelakon élek kertes házban. Nem egy nagyváros, de közbe még így is sok egy kicsit, a sok idióta városi szabály...
Nekem szükségem van rá, hogy a 8 óra agyleszívó munka után valami hasznos, alkotó fizikai munkát végezhessek.
Ez nagyon f@sz@, csak amikor atyám a Láng Gépgyárban dolgozott, nem hármat, és nem csak OroszországbaA Ganz EEG Kft. három vízturbinát szállított oroszországi vízerőműbe
https://oroszhirek.hu/2020/04/14/a-...9TL6UJLsCzbv4pniBXQA3MOmftaC9OLJmGqJwvIvjVlug