Nem tudom ki hogy van vele de en speciel a budos eletben nem laknek tarsashazban meg ha fizetnenek se.
Epp ujitok fel egy lakast egy negy emeletes 14(?) lakasos lepcsohazban... Az egesszel tele a hocipom, ez egy katasztrofa az egesz xarakodas.
Ki akarom dobni a radiatorokat, legyen helyette uj. Ez nem olyan egyszeru, mert plomba es egyedi mero van mindegyiken. Lakasszovetkezet altal megbizott vallalkozo cserelheti futesi idoszakon tul. Majd valamikor juniusban. Ilyen hulyeseget, otthon azt csinalok amit akarok a csaladi hazban.
Gazpalack volt, az is meg lett szuntetve, mondom lesz villany, nekem az alberlo nehogy felrobbantsa a lakast. Lekottettem a villanyt a leendo tuzhelyig, eonos srac bekoti az orat, ad egy papirt toltsem ki, meg irassam ala a lakasszovetkezetben. Ok.
Lakasszovetkezet nem irja ala mert ket eve ugy dontottek hogy csak akkor engedik ha a lepcsohazi betapot kicsereli az eon. Az eon akkor csereli ha minden lako beleegyezik es kicsengeti a muveletet. Felejtos, oregek meg ruppotlan az osszes lako. Maradunk 1980-ban, gazpalack.
Kivagtam a kaputelefont, rendeltem egy masikat, nem jo mert ez nem ilyen, hanem olyan, kulonben is a lakasszovetkezet altal megbizott gipszjakab nyulhat hozza.
Ja lakaszovetkezet virus miatt alig uzemel ha valamit intezni kene.
Plusz meg egy ket bonusz:
Kicserelem a vizcsoveket, ok, de az oraig a lakasban ugyanugy a negyven eves xaron megy egy kemenyszeru jaratban. Na az mikor adja vajon fel? Ki csereli ki es mibol? Az is ilyen kozos beleegyezeses?
A foldszinti lakot neha elonti a xar valami csodas okbol.
Siman hallom az oreglany mit telefonal vagy nez a tv-ben a szomszedban. Nincs meg 10 centi sem talan a valaszfal... Gondolom o is hall mindent.
Este nincs eleg parkolohely. A parkolot meg negyven eve aszfaltoztak, ugy is nez ki. Hogy az kihez tartozik, ki fogja egyszer leaszfaltozni ujra, passz...
Patabolat pl akarhova ki se lehet rakni, meg valahogy ez is le van osztva hogy kb egy lepcsohaz, egy szolgaltato, mert csak az erkelyre lehet antennat tenni, vagy akarmit, de ott meg pont nincs jel mert learnyekol a szomszed tomb, vagy epp ellenkezo iranybol jon a jel. Marad a koax is mert a getto tv szolgaltato nem fejlodik.
De most ugy oszinten, hogy lehet elni ilyen korulmenyek kozt? Mekkora mazohistanak kell lenni hozza?