G
Galthran
Guest
Nyilván sok választásom voltFelmerül a kérdés, hogy miért költöztél oda...
nevelőfaterral béreltünk egy lakást, ő örökölt egy kis vityillót, ideköltözött, én meg nem tudtam egyedül fenntartani az albérletet
Nem tudom hol és milyen falu ez, de ha helyben nicns is élet, azért sok helyen van a közelben egy város színházzal, stb.
kifasz mondta hogy a faluba? a legközelebbi kisvároshoz is egy átszállással lehet eljutni. a távolabbiba van közvetlen járat de naponta asszem 9 vagy 10 alkalommal indul a buszEgy faluba minek tömegközlekedés.
ti állítjátok be úgy mintha a városi élet valami lelketlen fos zombivilág lenne, a falusi pedih földöntúli csoda azért van aki megértette:
ízlések és pofonok. számomra az égvilágon semmit nem jelent az hogy a kertben rózsákat metszegetni meg hasonlók. nekem a kisvárosi élet a leginkább emberibb, kényelmesebb. a pesti a másik véglet, az is borzasztó"Az ízlések és pofonok" helytálló.
Én a Hegyháton nőttem fel, kisfalusi élet, gyerekkorom a házkörüli munkákkal telt. De legalább megtanultam dolgozni. Most Répcelakon élek kertes házban. Nem egy nagyváros, de közbe még így is sok egy kicsit, a sok idióta városi szabály...
Nekem szükségem van rá, hogy a 8 óra agyleszívó munka után valami hasznos, alkotó fizikai munkát végezhessek.