W
Wilson
Guest
Újra fiatalnak érezhetné magát
Ez tetszett.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Újra fiatalnak érezhetné magát
Az a baj van Putyin ellenes oligarcha is a bizniszben. Aki Ciprusra menekült. Abszolút nem tiszták a viszonyok.
Tehát még az orosz állammal sem lehet tárgyalni. Nem vagyok benne biztos, hogy az ukránoknak nem célja a cég csődje....
Az a kérdés ki aktiválta rombolásra az ukránokat. Sztem ez bonyolultabb ügy.Ha a kormány megakarja oldani a kérdést,Putyinnal a háttérben akkor megfogja oldani pláne most bő egy évvel a választások előtt.
Az a kérdés ki aktiválta rombolásra az ukránokat. Sztem ez bonyolultabb ügy.
Az is lehet nem, de egy év mulva akarja a kormány robbantani. Sztem a privatizáció története csúnya sztori lenne az ellenzéknek....
A helyi fidesz a privatizáció ellen volt,, nem voltak 1 percig jóban az új tulajdonossal. A kormány többször vissza akarta venni, de sosem volt eladó.Azért 10 év alatt voltak ügyek a Dunaferr körul amelyben már csak a pozíciója miatt is volt rálátása a magyar kormánynak.Ha akarta volna már rendezte volna a kérdést de valószínűleg amíg nem volt ennyire gáz a helyzet és elketyegett a cég addig nem akart beavatkozni.
Nem kell belső infó, ez nyilvános volt. Szíjjártó szingapúri látogatásra óta indult meg a részvény. Vki gyűjtött kari ajira, most realizálta a hasznot.Valakik nagyban veszi a Rába részvényeket tehát van belső infójuk. Az elmúlt 3 napban úgy emelkedett az árfolyam 31%-ot, hogy ma volt egy technikai 8%-os csökkenés (valaki realizálta a profitot). Várható egy hadiipari bejelentés a Rábántól.
Szíjjártó több hete volt Szingapúrban. Az árfolyam az utóbbi 3 napban lőtt ki.Nem kell belső infó, ez nyilvános volt. Szíjjártó szingapúri látogatásra óta indult meg a részvény. Vki gyűjtött kari ajira, most realizálta a hasznot.
Van egy titkos favorit is. BRONCO.Az én tippem, hogy a Rába bejelenti vagy a Terrex vagy egy kerekes önjáró löveg gyártását az ST Engineering-el közösen.
Szíjjártó több hete volt Szingapúrban. Az árfolyam az utóbbi 3 napban lőtt ki.
A BRONCO egy vicc. A 120 mm-es aknavetőt pedig nem hiszem, hogy a Rába fogja gyártani. Pont erre utalt Benkő, hogy a Kiskunfélegyházán lesz az aknavetőgyár is.Van egy titkos favorit is. BRONCO.
De a legkézenfekvőbb a Hirtenbergerrel közös fejlesztésük egy gyorstüzelő aknavető.
A szlovákok is nézegették.
https://www.portfolio.hu/arfolyam/RABA/RABASzíjjártó több hete volt Szingapúrban. Az árfolyam az utóbbi 3 napban lőtt ki.
Ez nyilvanos volt. Akkor lenne ilyen gyanu, ha Szíjjártó bejelentése előtt mozgott volna az árfolyam. Én már aznap irtam itt, hogy bele kell venni.Igen, valami készül, a bennfentesek szép sápot húznak megint. 200 km-re nyugatra ezért börtön járna, keletre meg elismerés.
"Ügyes, nagyon ügyes...."
Oké, de fel kell tenni egy járműre. Ezt csinalhatja a Rába is.A BRONCO egy vicc. A 120 mm-es aknavetőt pedig nem hiszem, hogy a Rába fogja gyártani. Pont erre utalt Benkő, hogy a Kiskunfélegyházán lesz az aknavetőgyár is.
A portfolio.hu amely feltünően jól informált szokott lenni (pl. már tavaly szeptemberben írta, hogy a katonai vezetés a Lynx-ben gondolkodik) egy most októberi cikkében elég konkrétan a Terrexről beszél. Ha időközben megszületett a döntés akkor elképzelhető, ezért vásárolja valaki nagyon durván a Rába részvényeket.Oké, de fel kell tenni egy járműre. Ezt csinalhatja a Rába is.
Ez el képzelhető. De nyilvános infók alapján sem lenne meglepő. Főleg a vezetőváltás után l.A portfolio.hu amely feltünően jól informált szokott lenni (pl. már tavaly szeptemberben írta, hogy a katonai vezetés a Lynx-ben gondolkodik) egy most októberi cikkében elég konkrétan a Terrexről beszél. Ha időközben megszületett a döntés akkor elképzelhető, ezért vásárolja valaki nagyon durván a Rába részvényeket.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...arorszagon-mar-szivarognak-a-reszletek-452980
Ez tud acélt csinálni vasércből? Ha nem akkor nem ugyanaz a kategória...
Mivel zomeben acellal dolgoznak gondolom igen. de nem azert lett linkelve mert hadiipar hanem mert az lett allitva hogy a dunaferen kivul nincs tobb vasmu az orszagba /arra amikor en irtam hogy 1 meg kett veve /oam/Ez tud acélt csinálni vasércből? Ha nem akkor nem ugyanaz a kategória...