Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sokszor mondom, hogy multi még nem akart soha okosban fizetest intézni nekem, és valahogy a spórolást se a TMK hiánya jelentette.
Remélem, hogy az Ikarus is csatlakozni fog.
Ez sajnos már a végjáték,több mint 4000 munkahely szűnhet meg
Hát remélem, hogy megmenti az állam valahogy, ha kell privatizálja...Ez sajnos már a végjáték,több mint 4000 munkahely szűnhet meg
Kiszivárgott: kitáncolt az állítólagos megmentő a Dunaferr-ügyletből
A Liberty Steel csoport kivonult a Dunaferr acélgyártóval folytatott felvásárlási tárgyalásokból - tudta meg a londoni Argus Media az ügyhöz közel álló forrásokból. A lap forrásai arra utaltak, hogy a lépés a Liberty hitelezőjének nehézségeivel függhet össze.www.portfolio.hu
Mármint államosítja?Hát remélem, hogy megmenti az állam valahogy, ha kell privatizálja...
Akár, szerintem simán el lehetne adni úgy, hogy megmentenek 4000 munkahelyet.Mármint államosítja?
Állami kézben a helye...Akár, szerintem simán el lehetne adni úgy, hogy megmentenek 4000 munkahelyet.
Akár, szerintem simán el lehetne adni úgy, hogy megmentenek 4000 munkahelyet.
Állami kézben a helye...
"Akkó teccettek vóna nemeladni! Mostan le lenne a gond!"
Hát úgy legyen! Persze szomorú egy nagy múltú mesterség kikopását látni az országból.Országos szinten nem olyan sok, 1-2 hónapos átképzés után az autó-ipar átveszi őket bőven, az otthon ragadt ukrán/román dolgozók helyett.
Szerintem.
A távolság sem nagy, vannak szállások is Kecskeméten, Pl.
Brüsszelben indulna 178 eljárás mocskosorbán ellen.Akár, szerintem simán el lehetne adni úgy, hogy megmentenek 4000 munkahelyet.
Államosítás, az nem M&M. A tulajdonos a Magyar állaM.Brüsszelben indulna 178 eljárás mocskosorbán ellen.
Ha meg M&M veszi meg akkor kb. olyan hiszti lenne, mint a csődbement szállodáknál.
Látom nagyon nem vagy képben.Országos szinten nem olyan sok, 1-2 hónapos átképzés után az autó-ipar átveszi őket bőven, az otthon ragadt ukrán/román dolgozók helyett.
Szerintem.
A távolság sem nagy, vannak szállások is Kecskeméten, Pl.
Ez sajnos már a végjáték,több mint 4000 munkahely szűnhet meg
Kiszivárgott: kitáncolt az állítólagos megmentő a Dunaferr-ügyletből
A Liberty Steel csoport kivonult a Dunaferr acélgyártóval folytatott felvásárlási tárgyalásokból - tudta meg a londoni Argus Media az ügyhöz közel álló forrásokból. A lap forrásai arra utaltak, hogy a lépés a Liberty hitelezőjének nehézségeivel függhet össze.www.portfolio.hu
Dunaujvarosnak milyen polgarmestere van? Jah jobbik, haat akkor igy jartak, akkor oldja meg a jobbik, en a kormany helyeben ezt mondanam.Látom nagyon nem vagy képben.
Egyébként "hírek szerint" április elejéig tudja csak kihúzni a cég. Akkor vége, mert nincs pénz.
Pl a szállítási vállalkozók már hónapok óta nem állnak vele szóba, mert annyi a lejárt kifizetetlen száma.
Ha valakinek pl. acél kell, akkor az maga intézi a szállítást.
Ha az állam megmenti az ca több 100 Mrd égetése. De akkor csak megmarad, nincs fejlesztve.
Ha nem menti meg, akkor meg jöhetnek Feriék jövő tavasszal (túl nagy ziccer).