Meg nem is érdekük, akkor nem tudnák a gyógyszergyárak méreg drágán adni kezelést. Ugyan ez van a szunyogokkal, simán ment minden míg be nem léptünk az EU-ba , azota vehetjük a drágább és rosszabb szereket. Úgyan ez példának okáért a téli sikoság mentesítéssel, régen az olcsó só is jó volt most meg a legolcsóbb is 10x drágább és kevésbé hatékony, tudom tudom környezet védelem , de egy városba ? ? Mit védünk az aszfaltot , már elbasztuk az környezetünk, persze a ligetbe , meg egyéb zöld területek közelébe ésszerü ezt szabályozni.
Pont olyan mint a sima izzó megszüntetése "energitakarékosra"
csak azt felejtik el mondani hogy 10-15x drágább, mire behozná az árát , addigra a gyújtószerkezet pont tönkre megy (micsoda véletlen). Ez az EU nem tudom Ti hogy vagytok vele , de kész csalodás... Tiszta ilyen hasztalan dolgokra költötték vannak szép tereink és játszotereink, de már nincs cukorgyártás, most jön a tejipar és sorolhatnám reggelig...
Legnagyobb krak akkor lesz mikor bedől az EURO és mint a másodikvilágháborúba a németek , max füteni lesz jó a pénz.
Az a kemény hogy a világ legnagyobb sakkjátoksai úgyan azt gazdasági trükköt vettik be a háboru előtt, csak kiterjesztve...
Ebbe az a zseniális hogy elszigeteli az adott államokat a külvilágtól, mivel az adott ország vagy országok , nem tudnak olyan értéket adni egy külső országnak ami alku alapott szolgáltatna, példaértékü lesz szlovákia ... Kritikus időben , amikor mindenki még az utolsó tankokat vásárolja, akkor Ők üllni fognak egy nagy papir kupacon , amiért semmit nem kapnak...
Azt még hogy örültek az EURO-nak dalolva ünnepeltek , hogy megelőztek minket..... A Balekok
Most jelenleg a gazdasági háboru folyik , igen komolyan.
Gazdasági eszközökkel (piaci ár lenyomása, szabályozással,egyéb eszközök ) csődbe vinni , illetve legnagyobb kárt okozni a területnek. Ebből ki lehet következtetni a főstratégia irányát.
Egy példa , ha tudom hogy a jövő harcászatához nagy mennyiségü szénszállas kompozitt anyag kell és az adott országnak mondjuk van 5 gyára, akkor nagyobb megrendeléseket adok le , ezzel bövitésre ösztönző , tehát növeli a költségeit, esetleg hiteleket vesz fel a gyár bövitéséhez, aztán le kell nyomni az árakat és felmondani a nagy megrendelést , ezzel egy stresz helyzetet okozzol , sok alkalmazottatt nem lehet kirugni azonnal illetve a hiteleket sem lehet nem fizetni, ha jól csinálod, simán müködik. Még egy kis apeh vizsgálat stb... Amennyiben jó az időzités és meg van a kritikus tömeg, esélytelen túl élés.
Megveszed a gyárat , összepakolod a technikát és elhozod az országból , neki -1, neked +1 , tehát 2 vel jobb lettél.