tudom ez nem ide tartozik, de hogy csinálja mindenki más?Már utolértek bennünket. Átlag fizetésben meg lényegesen meg is előztek.
Itt mindenki megelőz minket.. de határ mellé ausztriába ingázni már nem igazán éri meg senkinek. Gyurcsány Fecó válsága alatt spanom 7*es bérért ment ki hentesnek..
Most csak annyival kapna többet, hogy nem érni meg havi 200eHuf üzemanyagért (ez lehet ovm prémium dízel, de akár fűtóolaj is, csak nehogy a koszos magyar gázolaj menjen a tankba.. meghagyom hitkérdésnek) és havi olajcseréért ingázni, hogy 11 órában (1.5+1.5 óra) ugyanazt megkeresse..ja és ahhoz képest egy magyar munkahely szanatórium.. szóval én értem, hogy mindenki elhagyott minket.. csak azt a paradoxont nem értem, hogy 2009 óta a szakmunkásbérek többszörösére növekedtek.. mert már a multinál nem 100 nettóval bökik ki egy hentes szemét, még egy lehet más az szdsz szavazó szerint sem.. de valahogy a minket fényévekkel lehagyó kolbászkerítés országokban meg euróban ugyanannyit adnak, mint akkor adtak. Miért van akkor az, hogy ezek az emberek hazajönnek? Vagy hogy kell érteni ezt a megelőzést?