Nálam az se.Van neked valami az origón kívül ami nem hangulatkeltő?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nálam az se.Van neked valami az origón kívül ami nem hangulatkeltő?
Meleg pletyi, hogy lehet hogy visszaadja a céget a liberty az államnak. Állítólag nincs pénz, pang a piac mindenhol...Dunaferr – Sztrájk kezdődhet, pattanásig feszültek az idegek - Forbes.hu
Sztrájkbizottság alakult és sztrájkra készülnek a dolgozók a Liberty Dunaújvárosnál (korábbi Dunaferrnél). A szakszervezet hetek óta sikertelenül próbál megállapodni a béremelésben a munkáltatóval, pedig a reálkeresetek öt éve nem emelkedtek a cégnél.forbes.hu
Hát ha hadiipart akarunk, ahhoz kell a vas meg az acél meg az egyéb fémötvözetek.Meleg pletyi, hogy lehet hogy visszaadja a céget a liberty az államnak. Állítólag nincs pénz, pang a piac mindenhol...
Sztem bevonják a bizniszbe a kínaiakat is.Meleg pletyi, hogy lehet hogy visszaadja a céget a liberty az államnak. Állítólag nincs pénz, pang a piac mindenhol...
Kína Európát elsöpri, de Dunaújvárost és a magyarokat megmenti
Miközben az európai acélipar csak szenved, a Dunai Vasművet kínai segédlettel zöldítenék, amivel jelentősen növelnék az üzem versenyképességét. A LIBERTY Steel Group európai vezetője az Economxnak elárulta azt is, hogy a dunaújvárosi fejlesztés része a Kína és Magyarország közötti megállapodásoknak.
Kína Európát elsöpri, de Dunaújvárost és a magyarokat megmenti
Miközben az európai acélipar csak szenved, a Dunai Vasművet kínai segédlettel zöldítenék, amivel jelentősen növelnék az üzem versenyképességét. A LIBERTY Steel Group európai vezetője az Economxnak elárulta azt is, hogy a dunaújvárosi fejlesztés része a Kína és Magyarország közötti megállapodásoknak.www.economx.hu
Szerintem ez most már nyilvánvaló.Sztem bevonják a bizniszbe a kínaiakat is.
Eddig egy kvázi szuverán ország egy szuverán országgal szemben, mostantól a gyarmat az urával?Szerintem ez most már nyilvánvaló.
Xi ideérkezésével egy nagyságrendet ugrik a két ország kapcsolata.
Meztelenul az utcara azert nem menj ki mert elvisznek valami intezetbe.Eddig egy kvázi szuverán ország egy szuverán országgal szemben, mostantól a gyarmat az urával?
Mindent ami kínai ki kell itthonról zárni, ha élni akarunk.
Jah, mindneki milyen jól járt eddig kínával. Ja nem. Hahó! Egyetlen dologra kellünk nekik, innen fogják a maradék eu ipart is ledömpingelni. De nézve a más gyarmataikat, azokban az üzemekben csak kínai fog dolgozni.Meztelenul az utcara azert nem menj ki mert elvisznek valami intezetbe.
Téged ezekért fizetnek vagy ezt totál önszorgalomból tolod?
Kurucinfó,nyugatífény,direkt36,444.Az Isteni igazság hordozói.Van neked valami az origón kívül ami nem hangulatkeltő?
Kurucinfó,nyugatífény,direkt36,444.Az Isteni igazság hordozói.
Én úgy vagyok vele hogy minden sajtótermék a tulajdonos érdekei szerint hazudik és kelti a hangulatot és hótmindegy ki a tulajdonosa.Kurucinfó,nyugatífény,direkt36,444.Az Isteni igazság hordozói.
ÁmenAz átlagember nem is tud már eligazodni a hírekben, mi igaz, mi hamis, mi csúsztatás. Én már lassan másfél éve nem néztem egy tv híradót sem meg. Kizárólag a netről tájékozódom, alapvetően podcast videókból. Itt mindkét politikai oldal videóiból szoktam szemezgetni, ami kissé reálisabb képet ad, mintha kizárólag egyik oldal álláspontját tenném magamévá. Abból kiindulva, némi igazsága mindenkinek van, de mindenki hazudik is valamennyire. Illetve a hírlistán elolvasom a napi történéseket, de azt is már fenntartásokkal, nézve, milyen híroldal, amit épp olvasok.
Teljesen igazad van,de akkor a média bizonyos része miért hazudja magát "függetlenek"?Költői kérdés vala...Én úgy vagyok vele hogy minden sajtótermék a tulajdonos érdekei szerint hazudik és kelti a hangulatot és hótmindegy ki a tulajdonosa.
Mert jobban eladható úgy. Nekem mindegy ki hazudik, attól még hazugság marad.Teljesen igazad van,de akkor a média bizonyos része miért hazudja magát "függetlenek"?Költői kérdés vala...
Azt annyival kiegészítenèm,hogy a hazugság mèrtèke/nagysága nem mindegy.Mert jobban eladható úgy. Nekem mindegy ki hazudik, attól még hazugság marad.
Az cikkenként vàltozik attól függően ki mit akar elkenni.Azt annyival kiegészítenèm,hogy a hazugság mèrtèke/nagysága nem mindegy.
Én általánosan nézem a dolgokat, nem cikkenkènt .Ha valahol egyszer átbasztak , akkor ott lexarták a kalapács nyelèt nálam.Az cikkenként vàltozik attól függően ki mit akar elkenni.
Elárulok egy titkot, nap mint nap átbasznak az általad etalonnak tekintett sajtótermékek is.Én általánosan nézem a dolgokat, nem cikkenkènt .Ha valahol egyszer átbasztak , akkor ott lexarták a kalapács nyelèt nálam.