Magyarország ipara

Meleg pletyi, hogy lehet hogy visszaadja a céget a liberty az államnak. Állítólag nincs pénz, pang a piac mindenhol...

• Imádom
Reactions: Kim Philby
Meleg pletyi, hogy lehet hogy visszaadja a céget a liberty az államnak. Állítólag nincs pénz, pang a piac mindenhol...
Hát ha hadiipart akarunk, ahhoz kell a vas meg az acél meg az egyéb fémötvözetek.
Ha Talgot akarunk venni, meg építeni/felújítani a vasutat, akkor ahhoz is.

Szóval nincs más hátra, akkor vissza kell venni és fel kell fejleszteni. Esetleg egy kisebbségi tulajdonos szakmai befektetővel - ha akad ilyen jelentkező.

Sztem bevonják a bizniszbe a kínaiakat is.

Kína Európát elsöpri, de Dunaújvárost és a magyarokat megmenti
Miközben az európai acélipar csak szenved, a Dunai Vasművet kínai segédlettel zöldítenék, amivel jelentősen növelnék az üzem versenyképességét. A LIBERTY Steel Group európai vezetője az Economxnak elárulta azt is, hogy a dunaújvárosi fejlesztés része a Kína és Magyarország közötti megállapodásoknak.

Meztelenul az utcara azert nem menj ki mert elvisznek valami intezetbe. :p :D
Jah, mindneki milyen jól járt eddig kínával. Ja nem. Hahó! Egyetlen dologra kellünk nekik, innen fogják a maradék eu ipart is ledömpingelni. De nézve a más gyarmataikat, azokban az üzemekben csak kínai fog dolgozni.

• Vicces
Reactions: tomcat1 and vata
Téged ezekért fizetnek vagy ezt totál önszorgalomból tolod?

Ugyanez a kérdés a te irányodba ugyanilyen jogos hiszen ezen a fórumon más érdemi tevékenységed nincsen és soha nem is volt mint zöldpropagandát folytatni, belinkelgetni ha a lieblingjeid a HVG/telex/444 szentháromságban épp valamilyen magyar gyár bezárására / keresztdöntögetésre verik ki egymásnak.

Kurucinfó,nyugatífény,direkt36,444.Az Isteni igazság hordozói.:D

Az átlagember nem is tud már eligazodni a hírekben, mi igaz, mi hamis, mi csúsztatás. Én már lassan másfél éve nem néztem egy tv híradót sem meg. Kizárólag a netről tájékozódom, alapvetően podcast videókból. Itt mindkét politikai oldal videóiból szoktam szemezgetni, ami kissé reálisabb képet ad, mintha kizárólag egyik oldal álláspontját tenném magamévá. Abból kiindulva, némi igazsága mindenkinek van, de mindenki hazudik is valamennyire. Illetve a hírlistán elolvasom a napi történéseket, de azt is már fenntartásokkal, nézve, milyen híroldal, amit épp olvasok.

Az átlagember nem is tud már eligazodni a hírekben, mi igaz, mi hamis, mi csúsztatás. Én már lassan másfél éve nem néztem egy tv híradót sem meg. Kizárólag a netről tájékozódom, alapvetően podcast videókból. Itt mindkét politikai oldal videóiból szoktam szemezgetni, ami kissé reálisabb képet ad, mintha kizárólag egyik oldal álláspontját tenném magamévá. Abból kiindulva, némi igazsága mindenkinek van, de mindenki hazudik is valamennyire. Illetve a hírlistán elolvasom a napi történéseket, de azt is már fenntartásokkal, nézve, milyen híroldal, amit épp olvasok.
Ámen

• Imádom
  • Vicces
Reactions: honved and Nemerson
Én általánosan nézem a dolgokat, nem cikkenkènt .Ha valahol egyszer átbasztak , akkor ott lexarták a kalapács nyelèt nálam.
Elárulok egy titkot, nap mint nap átbasznak az általad etalonnak tekintett sajtótermékek is.
Szóval a kalapács nyelén állandó jelleggel folyik a córesz bármit olvasol.