Magyarország ipara

"Kína korlátozza a francia sajt és spanyol bor importot.
Na ezt vihetnék tőlünk is."
Én borvidéken élek (Balatonfelvidék), a bor export Kínába már megindult.
Érdekesek a fogyasztási szokásaik.
A cuvée -t szeretik , először visznek mintát öt-hat borfajtából,
és utána ők mondják meg ,hogy milyen arányban kérik keverni.
Én nem vagyok szakmabeli, de sok borász ismerősöm van.

Felkerült a bokréta Zalaegerszeg újabb autóipari gyárára

Mindössze 5 hónappal ezelőtt, ez év május 29-én jelentették be a Flex kormányzati támogatással megvalósuló, 90 millió eurót meghaladó beruházását, amely több mint 65 millió euró értékben technológiai fejlesztést, 25 millió euró értékben pedig egy 10 000 négyzetméteres épület, benne 8000 négyzetméteres nagytisztaságú gyártócsarnok felépítését foglalja magába...

Az épület átadását 2025-ben tervezik, mellyel több mint 210 új munkahely létesül, 20 állás a kutatás-fejlesztéshez kapcsolódik.

Átadták a német ZF technológiai cégcsoporthoz tartozó ZF Chassis Modules Hungary Kft. új autóipari gyártócsarnokát csütörtökön Kecskeméten...

A gyártócsarnokban környezetbarát technológiával készítenek a Mercedes számára tengelymodulokat. A tájékoztatás szerint a több mint 16 ezer négyzetméteres új gyártócsarnok megépítése 14,6 millió euróba - megközelítőleg 5,8 milliárd forintba - került.

A gyár több mint 450 új munkahelyet teremt Kecskeméten.

Szentgotthárd: the Allison Transmission European production site...

• Tetszik
Reactions: Luthero
Leszerelik a magyar gyárat és átviszik a berendezéseket erdélybe.

Leszerelik a magyar gyárat és átviszik a berendezéseket erdélybe.

Pont mondta a burkoló, hogy eléggé gyenge a minősége, dobozon belüli árnyalati különbségek, nem egyenesen futó élek.

Pont mondta a burkoló, hogy eléggé gyenge a minősége, dobozon belüli árnyalati különbségek, nem egyenesen futó élek.
Sokan panaszkodtak a romlo minosegre az elmult bo 10 evben nem csoda hogy nem vettek a burkolok es nem ajanlottak emiatt csodbe megy minimalis befektetes maximalis profitra hajtottak hat tessek meglett az eredmenye…

Sokan panaszkodtak a romlo minosegre az elmult bo 10 evben nem csoda hogy nem vettek a burkolok es nem ajanlottak emiatt csodbe megy minimalis befektetes maximalis profitra hajtottak hat tessek meglett az eredmenye…
Amiatt mentek el, mert a kormány el lehetetlenítette a nyereséges működést.

Miközben az energia árak és munkabérek jócskán emelkedtek, gyakorlatilag megtiltották a késztermék árának az emelését. Azt akarták kikényszeríteni, hogy adják el valamelyik NER-es havernak. Ráadásul még állami elővásárlási jogot is bevezettek az építőanyag üzemekre. Ők meg nem adták el, inkább bezárták az egészet, és elvitték a gépeket egy országgal arrébb.

2024. október 15-én került megrendezésre Budapesten a BYD beszállítói fórum, amely kiemelkedő lehetőséget biztosított a hazai autóipari szereplők számára. A rendezvény célja a helyi vállalatok és a globális kínai szereplő közötti együttműködés erősítése volt, amely egyúttal lehetőséget teremtett a legújabb iparági trendek megvitatására és a tapasztalatok cseréjére is...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
ez egy jó beszélgetés:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Törppapa