Tokre nem erdekel , szimplan adtam egy realisztikus tippet hogy miert ment oda a 4ig vezer targyalni MuskalÁlmodozzál csak..
Lehet csak pokemon kartyat cserelgetni mentek egymassal , ne feszülj rá
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tokre nem erdekel , szimplan adtam egy realisztikus tippet hogy miert ment oda a 4ig vezer targyalni MuskalÁlmodozzál csak..
Ok. Nem én kezdtem a találgatást, aminek egyébként sincs sok értelme.. Meg nehéz is komolyan venni a dolgot, amikor láthatóan a többség csak mint vicc forrásnak használja..Tokre nem erdekel , szimplan adtam egy realisztikus tippet hogy miert ment oda a 4ig vezer targyalni Muskal
Lehet csak pokemon kartyat cserelgetni mentek egymassal , ne feszülj rá
Orbán ringatja a befektetőket VS. A valóságEnnyi marhaságot is régen írtak le egyben.. A gépek leszerelése stb.. Amikor kiszámítható adórendszer van, és megfelelő nyereséggel lehet előre tervezetten működni senki nem megy el. Amikor különadókkal, háborús inflációval minden féle kitalált rablással, lnflációkövető adórendszerrel stb. riogatják a befektetőket (ami a többi 26 EU tagországban NINCS) akkor meg ne csodálkozz. Ja és Ne nyalj be mindenféle hazugságot rerjesztve...
Szeretem az egyedi példákat, mert erősítik a szabályt. Majd, ha a Dihel elköltözik, meg a Rajnametall, meg a KMW is itt tolakszik és a német hajógyárak akkor majd elhiszen... Azért nem Ők importálnak tőlünk fegyvert paripát lőszert, hanem fordítva...Orbán ringatja a befektetőket VS. A valóság
Otthagyja Németországot és Magyarországra költözik a svájci autóipari multi
A Feintool a németországi Baden-Württembergben bezárja üzemét, és termelését a költséghatékonyság érdekében Tokodra helyezi át
Otthagyja Németországot és Magyarországra költözik a svájci autóipari multi - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
A vállalat szerint Németországban a magas energiaköltségek, a gyengélkedő gazdaság és az elektromobilitást érintő politikai bizonytalanságok tették fenntarthatatlanná a működést
– írja az Mfor
Hajógyár? Hát akko hun lösz a fesztivál? Mi lőssz a következő, a kenyér?Szeretem az egyedi példákat, mert erősítik a szabályt. Majd, ha a Dihel elköltözik, meg a Rajnametall, meg a KMW is itt tolakszik és a német hajógyárak akkor majd elhiszen... Azért nem Ők importálnak tőlünk fegyvert paripát lőszert, hanem fordítva...
Magyarországon a magas energiaköltségek, a gyengélkedő gazdaság....Németországban a magas energiaköltségek, a gyengélkedő gazdaság
Nálunk 4 évente vannak a ciklusok. Választás előtt osztogatás, utána nyögjük a következményeket, kamatostul.A piacgazdaságban teljesen normális hogy vannak gazdasági ciklusok. 3-5 év növekedés után jön egy visszaesés.
Vannak ágazatok, amelyek kevésbé érzekenyek a konjunktúrára, és vannak olyanok, amelyek nagyon. Az autóipar például az egyik legérzékenyebb ágazat. És vajon melyik Eu országban a legnagyobb a gazdaságban az autóipar súlya? Nálunk.
Egyébként sok ilyen cég van, csak nem multi meg autógyártó úgyhogy senki se foglalkozik velük.Érdekességként, szerencsére vannak még hazai mezőgép gyárak:
Ide küldik hozzánk a románok áramát ócóért?Az MVM felvásárolta a legnagyobb román áramszolgáltatót
Az MVM 68 százalékos részesedést szerzett az E.ON Energie Romániában.telex.hu
Meg a profit egy reszetIde küldik hozzánk a románok áramát ócóért?
Majd jól nem ruháznak be a hálózatba mint itt az Eon, belülről pusztító ötödik hadoszlopMeg a profit egy reszet