Magyarország ipara

Tokre nem erdekel , szimplan adtam egy realisztikus tippet hogy miert ment oda a 4ig vezer targyalni Muskal

Lehet csak pokemon kartyat cserelgetni mentek egymassal , ne feszülj rá :D
Ok. Nem én kezdtem a találgatást, aminek egyébként sincs sok értelme.. Meg nehéz is komolyan venni a dolgot, amikor láthatóan a többség csak mint vicc forrásnak használja..

Gondolom majd lessz valami közlemény.

• Tetszik
Reactions: Kávé
Ennyi marhaságot is régen írtak le egyben.. A gépek leszerelése stb.. Amikor kiszámítható adórendszer van, és megfelelő nyereséggel lehet előre tervezetten működni senki nem megy el. Amikor különadókkal, háborús inflációval minden féle kitalált rablással, lnflációkövető adórendszerrel stb. riogatják a befektetőket (ami a többi 26 EU tagországban NINCS) akkor meg ne csodálkozz. Ja és Ne nyalj be mindenféle hazugságot rerjesztve...
Orbán ringatja a befektetőket VS. A valóság

Otthagyja Németországot és Magyarországra költözik a svájci autóipari multi
A Feintool a németországi Baden-Württembergben bezárja üzemét, és termelését a költséghatékonyság érdekében Tokodra helyezi át

A vállalat szerint Németországban a magas energiaköltségek, a gyengélkedő gazdaság és az elektromobilitást érintő politikai bizonytalanságok tették fenntarthatatlanná a működést

– írja az Mfor

Orbán ringatja a befektetőket VS. A valóság

Otthagyja Németországot és Magyarországra költözik a svájci autóipari multi
A Feintool a németországi Baden-Württembergben bezárja üzemét, és termelését a költséghatékonyság érdekében Tokodra helyezi át

A vállalat szerint Németországban a magas energiaköltségek, a gyengélkedő gazdaság és az elektromobilitást érintő politikai bizonytalanságok tették fenntarthatatlanná a működést

– írja az Mfor
Szeretem az egyedi példákat, mert erősítik a szabályt. Majd, ha a Dihel elköltözik, meg a Rajnametall, meg a KMW is itt tolakszik és a német hajógyárak akkor majd elhiszen... Azért nem Ők importálnak tőlünk fegyvert paripát lőszert, hanem fordítva...

Szeretem az egyedi példákat, mert erősítik a szabályt. Majd, ha a Dihel elköltözik, meg a Rajnametall, meg a KMW is itt tolakszik és a német hajógyárak akkor majd elhiszen... Azért nem Ők importálnak tőlünk fegyvert paripát lőszert, hanem fordítva...
Hajógyár? Hát akko hun lösz a fesztivál? Mi lőssz a következő, a kenyér?

A piacgazdaságban teljesen normális hogy vannak gazdasági ciklusok. 3-5 év növekedés után jön egy visszaesés.

Vannak ágazatok, amelyek kevésbé érzekenyek a konjunktúrára, és vannak olyanok, amelyek nagyon. Az autóipar például az egyik legérzékenyebb ágazat. És vajon melyik Eu országban a legnagyobb a gazdaságban az autóipar súlya? Nálunk.
Nálunk 4 évente vannak a ciklusok. Választás előtt osztogatás, utána nyögjük a következményeket, kamatostul.

Érdekességként, szerencsére vannak még hazai mezőgép gyárak:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Egyébként sok ilyen cég van, csak nem multi meg autógyártó úgyhogy senki se foglalkozik velük. :)

emperor-star-wars.gif

Átgondolt intézkedés...
Meg a profit egy reszet

• Hűha
Reactions: enzo and Nber