Mar keso(Nehogy komolyan vegye valaki, amit írtam...)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mar keso(Nehogy komolyan vegye valaki, amit írtam...)
Nem biztos, hogy olyan nagy baromságot írtál volna. Valami készül a Rába nak!A Volkswagen belengette, hogy kivonulhat Németországból, Csehországból és Szlovákiából az energiabizonytalanság miatt. Arra is figyelmeztettek, hogy a növekvő energiaárak problémákat okozhatnak az ellátási láncban...
Nálunk nincs gázprobléma, ezért lehet hogy Győrbe költözik a teljes VW... a Rába helyére. Eladják nekik az ingatlant, úgy is ott van az Audi mellett.
(Nehogy komolyan vegye valaki, amit írtam...)
Szerszámgyár, ami inkább lemezalkatrészeket gyárt főleg.....
Szerezzek belépőt?Nekem lenne egy kerdesem? Kinek mi jut (milyen fogalom vagy fogalmak) az eszebe azzal kapcsolatosan, hogyha meglat valaki egy 200 hektaros telken, 60%-os beepitettsegu, tavol-keleti tulajdonu gyarat? Esetleg, volt-e mar kozuletek valaki, ilyen letesitmenyben, persze belul? Ha volt, akkor milyenek voltak a tapasztalatai?
Iváncsa?Nekem lenne egy kerdesem? Kinek mi jut (milyen fogalom vagy fogalmak) az eszebe azzal kapcsolatosan, hogyha meglat valaki egy 200 hektaros telken, 60%-os beepitettsegu, tavol-keleti tulajdonu gyarat? Esetleg, volt-e mar kozuletek valaki, ilyen letesitmenyben, persze belul? Ha volt, akkor milyenek voltak a tapasztalatai?
Miert gondolod, hogy nem szeretnem megnezni???? Mit latnek, ami olyan remiszto??? Igazandibol az erdekel, ki mit tud, illetve mit lat bele, kivulrol vagy belulrol, ezekbe a nagyuzemekbe? Amik a magyar ipar es foglalkoztatottsag "zaszloshajoi"?Szerezzek belépőt?
Nem akarod, hidd el.
Nem a hely a lenyeg, hanen az erzes, az emocio! Mit gondolhat, vajon az, aki csak elmegy ezek mellet es mit az, aki bele is lat valamelyik ilyen nagyuzem belso eletenek akar csak egy kis szegmensebe?Iváncsa?
Káosz (totál)Nem a hely a lenyeg, hanen az erzes, az emocio! Mit gondolhat, vajon az, aki csak elmegy ezek mellet es mit az, aki bele is lat valamelyik ilyen nagyuzem belso eletenek akar csak egy kis szegmensebe?
Voltam MOL-os is valamikor.... Mondjuk onnan is sirva menekultem....Káosz (totál)
Csalás
Erőforrás kereskedés (emberkereskedők)
Átgondolatlanság, tervek vannak de minek
EBK kamu maximalizálva
Ha voltál MOLos, akkor itt vonyítva menekülsz
Egyebkent azert dobtam fel ezt a temat, mert tobben itt kb.Káosz (totál)
Csalás
Erőforrás kereskedés (emberkereskedők)
Átgondolatlanság, tervek vannak de minek
EBK kamu maximalizálva
Ha voltál MOLos, akkor itt vonyítva menekülsz
Tény hogy minden multinak megvan a maga vállalati kultúrája. Ez nagyban összefügg azzal a kultúrával ahol alapították az anyacéget. Én a német multiból is sírva menekültem... ezek az ázsia cégek is hozzák magukkal a maguk kultúráját. Tudni kell, hogy bizonyos szint felett mindenki koreai, vagy japán stb.Egyebkent azert dobtam fel ezt a temat, mert tobben itt kb.
azt ereztetik, amikor az utolso kinai vagy koreai ceg idejon, mintha elhoznak hozzank , minimum a 22. szazadot. Ki, szerint igaz, hamis vagy arnyalando ez a kep?
Ez nagyban összefügg azzal a kultúrával ahol alapították az anyacéget. Én a német multiból is sírva menekültem... ezek az ázsia cégek is hozzák magukkal a maguk kultúráját.