K
Kopi2000
Guest
Nekem mindegy, hogy Te milyen szinten akarsz agy nem akarsz fórumozni. De, nem hiszem, hogy egy 500 millás kivitelezés helyszínének így kellene kinézni, gépészetileg. Én terveztem ezt is, csak igénytelenül valósították meg... Erről nem tehetek... De, maga a projekt mérete is azt indokolná, hogy színvonalasan nézzen ki... Igenis, meg kell tenni az összehasonlítást, akár nemzetközi szinten is ha lehet... és le kell vonni a következtetéseket... Ha csak dicshimnuszokat zengünk érdemtelenül, akkor maximum önáltatjuk magunkat, de nem leszünk versenyképesek... Külföldön, de több jóérzésű magyar cégnél is, már két hét után elzavarták volna az így dolgozó bagázst. Ajánlom, hogy nézzed meg a ma eltett csongrád megyei (tavaly novemberi) képeket, azért ott szépen és jól szereltek, de ma, sajnos az a szinvonal egyre ritkább...Egyébként, ami képeket ide (is) felrakok, azok mind az általam terezett projektek helyszíneiről valók... A jók is és a fertelmesek is..Én szerintem erre csak akkor, lenne megoldás ha lenne rá egy ellen. szerv ami ezzekkel a foglalkozik . Minden szakmában van kókler nehéz kikerülni . És ígen vannak kíváló magyar szakmunkások sőt mérnökök is. Becsmérled megint az országot és lakosait. Te nem magyar vagy? Te nem adsz ki igényes munkát a kezeid közül, hogy ilyen közeli tapasztalatod van? MIÉRT NEM MONDASZ NEMET , fúj ner én nem kőzőskődőm . Magyarul ner fizet téged júj fideszes lettél . és ha tovább görgetem.. akkor ön közpénzből gazdagodik Szeretel ilyen szinten forumozni ?