Nyilván, aki ide látogat, az tudja, hogy szoktam ide írni olyan dolgokat, amik a saját praxisom termékei. Meg általában ide is és a geotermikus topikba is azért írtam, hogy a napi sajtó tendenciózusan ferdített és álhírei (legyen az ultrazöld vagy éppen kormánypropi) mellett valós adatokkal kiegészíthetők legyenek, akár közérdeklődésre számot tartó témák is... Meg azt hiszem, ha ugyan kevesen is tettek fel kérdéseket, azokra azért szoktam válaszolni. Most, hogy a biztpolból kitiltottak, úgy érzem, félember lettem, félemberként meg nincs kedvem feltétlen itt sem erőlködni. Ezért felteszek némi szondázó kérdést. Folytassam itt azt a tevékenységet, amit eddig végeztem vagy inkább ne?
Egyébként, eredetileg az volt az elképzelésem, hogy amennyire a publicitás és az anonimitás engedi, végig követnék itt egy akkugyári fejlesztési folyamatot, a beruházás tervének a kipattanásától, egészen az üzemeltetéséig. (A környezetvédelmi kockázatokkal, azok kivédésével és egyéb összefüggésekkel kapcsolatosan.) Hiszen erről pro és kontra sokan írnak és cikkeznek, de kevesen valós infók alapján... illetve sok esetben nem kerülnek a nyilvánosságra olyan állami, vagyonkezelői félelmek sem, amik ezzel a tematikával kapcsolatosak.... Pedig már vannak, bár ezek nem publikusak.. Ebben nekem lett volna rizikóm, mivel az a projekt, amin dolgozom, még nem került be a médiába, bár már az állam is mossa a kezeit, a többi projektet ért támadások miatt. Hiába a kiemelt státusz... Ezt a feladatot, nem tudom, hogy el tudom-e vállalni, pedig én, sokak véleménye ellenében nem vagyok egy szarrágó, nemzetellenes alak. Meg technológia ellenes sem... Tegnap, pénteken negyed hatig egyeztettem az állam képviselőjével egy ilyen ügyben, két órán keresztül... És megszereztem a feltétlen hozzájárulásukat, de úgy, hogy én diktáltam az adott környezetre ráhúzható környezetvédelmi feltételeket... (Eközben pedig a telefonomon HTKA-ztam, ez itt a reklám helye...). Egyébként eléggé skizofrén dolog, hogy felelős állami tisztségviselőkkel jól jövök ki, nem hazaárulóznak le, hanem kölcsönösen együttműködünk, elfogadják a súgásaim, amik minden félnek (állam és a beruházó) előnyösek, bár nem vagyok a kormány híve, de az ország ellensége sem, így én javasoltam pld. azokat a monitoring előírásokat, amik bekerülnek a vagyonkezelői hozzájárulásba, részben a Blitz97 által küldött gödi elgondolkodtató anyagok alapján...