Hol ilyen olcsó, megyek oda vásárolni!Mit tudok venni a havi fizetésemből! Már nem 36Ft egy kenyér hanem 360FT.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol ilyen olcsó, megyek oda vásárolni!Mit tudok venni a havi fizetésemből! Már nem 36Ft egy kenyér hanem 360FT.
brutál rossz ízlésetek van.A filippinó csajok nyugodtan jöhetnek.
Mondjuk ezeknek a hivatalos utaknak a hatásfokáról van elképzelésem. Nem külföldi munkavállalót kerestem, csak hazait. Bejelentettem az illetékes munkaügyi központ, meg minden hivatalos szerv felé. A "nehéz fizikai munka" kiemelten szerepelt a leírásban. Küldtek rokkantat (leszázalékolt, nem emelhet), derekával gyógykezelés alatt állót, pici, törékeny hölgyet, stb. Le is dokumentáltam szépen. Így könnyű lehet akár "több körben" sem találni megfelelő magyar munkavállalót egy állásra, és már jöhet is a külföldi...
Hát ez tuti kamu. Ha fizetnek rendesen műszakpótlékot, megsértődnek ha kikerülnek belőle. A 12 órás folyamatos műszakba sosem kell keresni embert, mert jelentkezik.Állítólag a magyar melós nem hajlandó három műszakban dolgozni.
Nincs több magyar, aki hajlandó három műszakban dolgozni – Tényleg a fülöp-szigeteki munkás lesz a megoldás?
Kifejezetten pesszimisták voltak a gazdasági kilátásokkal kapcsolatban a székesfehérvári vállalatok vezetői. Egy csütörtöki üzleti fórum kerekasztalbeszélgetésében szóba került, hogy miért nincsenek magyar munkások, miért kell helyettük például a Fülöp-szigetekről toborozni, emellett volt olyan...www.portfolio.hu
Felvették egy műszakra, hozzák a filippinót, majd közlik, hogy vagy 3 műszak, vagy kalap kabát. Nem egy helyen volt már eljátszva.Állítólag a magyar melós nem hajlandó három műszakban dolgozni.
Nincs több magyar, aki hajlandó három műszakban dolgozni – Tényleg a fülöp-szigeteki munkás lesz a megoldás?
Kifejezetten pesszimisták voltak a gazdasági kilátásokkal kapcsolatban a székesfehérvári vállalatok vezetői. Egy csütörtöki üzleti fórum kerekasztalbeszélgetésében szóba került, hogy miért nincsenek magyar munkások, miért kell helyettük például a Fülöp-szigetekről toborozni, emellett volt olyan...www.portfolio.hu
Egyrészt igen másrészt a három műszak 20-25 év után temetői járat....Hát ez tuti kamu. Ha fizetnek rendesen műszakpótlékot, megsértődnek ha kikerülnek belőle. A 12 órás folyamatos műszakba sosem kell keresni embert, mert jelentkezik.
Persze mindig van néhány egyéni döntés, aki nem akar, a család vagy a kor miatt, de ezt így általánosan kijelenteni hülyeség!
Erről hallottam én is. Egyébként jó magyar szókás hogy a feltörekvő kis "geci" főnök pincsik mindenhol egyre jobban rájátszanak erre is....... Nem elég hogy emberileg nullák hanem társul hozzá egy tudatos vagy tudatlan irányitási-szervezési kézség is..... Nálunk is volt sajnos ilyen előadó művész főnök a karbantartásnál ....Felvették egy műszakra, hozzák a filippinót, majd közlik, hogy vagy 3 műszak, vagy kalap kabát. Nem egy helyen volt már eljátszva.
Nekem jó a japán is, ott a robotizáció a megoldásha nem jön vendégmunkás töredéke magyar lehet főnök íígy az átlagfizetések is alacsonyabbak. így a nyugati életszínvonal sem érhető el.
az is egy obszcén probléma. Kicsinálták a Japánokat generációkon keresztül annyira hogy nem tudnak gyereket vállalni, a rendszeren nem változtatnak és inkább megéri "nekik" robotizálni mint nem kitaposni még a szart is a népükből. Ezt az egész gazdaságot elbaszták a 70-es években és azóta szopunk. ez van. Amit akkor "elbasztak" azon kell változtatni és nem beletörődni abba hogy csak akkor élhet jól a nép egy része ha valaki szop helyettük.Nekem jó a japán is, ott a robotizáció a megoldás
igen csak ehhez olyan gépeket kellene gyártani ami olyan gépeket gyárt ami majd gépeket gyárt a pénz meg néhány tőkés zsebébe landolna...Nekem jó a japán is, ott a robotizáció a megoldás
háborúzni kell el kell venni ami a miénk.az is egy obszcén probléma. Kicsinálták a Japánokat generációkon keresztül annyira hogy nem tudnak gyereket vállalni, a rendszeren nem változtatnak és inkább megéri "nekik" robotizálni mint nem kitaposni még a szart is a népükből. Ezt az egész gazdaságot elbaszták a 70-es években és azóta szopunk. ez van. Amit akkor "elbasztak" azon kell változtatni és nem beletörődni abba hogy csak akkor élhet jól a nép egy része ha valaki szop helyettük.
Ez ment ma mindenhol a metróban, TV-ben. Az egyik újság címlapján (jó, a felén) ott volt Szíjjártó. Tegnap valami műsor volt Magyarországról - a zöldruhás goblint is mutogatták, meg csővezetékeket, aztán Budapest, Kecskemét, Balaton, Debrecen, majd Brüsszel, Orbán Putyinnál, Szíjjártó sokfelé, Baerbock 2 percig - Scholz-ot nagyon hülye arcokkal vágták be, valahogy ott volt a pápalátogatás is, aztán volt egy kép Magyarország-Kárpátalja máshogy satírozva, Biden meg Ursula, Parlament megint, az itteni Fudan egyetem, bevágás a shanghai-i autószalonról, Paks, oroszok, aztán merre vannak amerikai bázisok Európában, Orbán a Fehér Házban Trump-pal, Orbán az izraelieknél, zsinagóga, valami fejes beszél a Bank of China pesti irodából, meg valamiért volt egy HÉV szerelvény, Merci B osztály. Magyarország úgy volt mutatva, hogy ez itten Németország, ez itten Oroszország, a kettő között meg a magyarok.