T
Törölt tag 1711
Guest
Az egész kóceráj eltakarodhatna amúgy. Spar a legrosszabb szerintem az összes közül.
Nosztalgiával gondolok vissza a korábbi városra,ahol laktam, ott főleg Sparok voltak a közelben, az egyiket különösen szerettem,mert az korábban Kaisers volt és gyerekkori élmények kapcsolódnak hozzá, de amióta Spar, akkor is (sok évvel ezelőtt) és manapság is a Spar az egyetlen, ahol nem hívnak plusz embert a pénztárba, még akkor sem,ha 2 km-es a sor. Azokban a Sparok/intersparokban ahová jártam vagy manapság ritkán betévedek, legalábbis nem szokás...
Gond nélkül ott állsz 20-30 percet a sorban,ha sok a vásárló és leszarja az üzletpolitikájuk... Persze...biztos kevés a dolgozó, de még a CBA is megtudja oldani,ha feltorlódnak a vásárlók, akkor csönget aki a pénztárba van és jön a kolléga kisegíteni őt...(Aki addig nyilván felfüggeszti az eredeti melóját)
Nálunk a Sparokban már csak 1 pénztár van +önkiszolgáló.
Az egyikben dedikált ember figyel az önkiszolgálóra és igény esetén egy másik nyitja a pénztárat 2 percen belül.
Másikban 1 ember csinálja mindkettőt.
De a legdurvább a Tesco, ott már 20 kasszás önkiszolgáló sziget van 1 pénztár mellett.
Mondjuk sokat nem nyertek vele, mert az emberek kilopják a szemüket felügyelet nélkül.