Mbombe 4x4 , 6x6 , 8×8 / Barys 8x8

@krisss ,egyébként a pletykák szerint elindult a Bömbi 6 logisztikai 8x8 szállitóváltozatának fejlesztése.Fantáziarajz már jelent meg róla
maxresdefault.jpg

Másik pletyka,hogy a Badger nem lesz sorozatgyártva,újra kiirják a Ratel váltási programot,amire megkezdte a Paramount az LvL6 védettségű nehéz Bömbi 8 változat fejlesztését az SADF számára (Milkor is fejleszt rá egy 8x8ast,és a Denel is előszedte az RG41 nehéz,SADF verziójának terveit)
Mondjuk ez is olyan,mint a kazah szappanopera,30 éve húzódik a Ratel váltási program.......Nem vennék rá mérget,hogy ezuttal sikerül is......
Szerintem ez egy AI. kép lesz

Állítólag a kazah teszteken csúnyán megbukott a bömbi és most a terrexet teszteli a kazah hadsereg :D :rolleyes:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Lapozz vissza.Még 2019es képek.Akkor úgy volt,hogy a Rabdan lesz helyette gyártva.

Sose akartam a Bömbi 8at magunknak.Pátria XPt gondoltam inkább a kategóriájában (de most már elöbb összehasonlitó vizsgálatra vinném aWahashal és a SuperAVval-lehet,hogy ebben a kategóriában is dél afrikai lenne a nyertes-de nem búr,mert a Wahash főtervezője egy boszniai szerb:D).
Ezek különben 2019es Bömbi8 próba képei.
Magunknak én a Bömbi 4 (Gidrán helyett,kis példányszámban,illetve a Bömbi 6,és a Bömbi 6bol kialakitandő 4,sőt,5 tegelyes változatokat gondolnám (4 tengelyes PSZHnak és mindenes alváznak,5 tegelyes nehéz eszközhordozónak,pl 155milis lövegtorony)
És ha feljebb olvasol,a 4 tengelyes Bömbi 6 fejlesztése állitolag folyamatban van.
Ahogy az SADF követelményeknek megfelelő LvL6 védettségű Bömbi 8 változaté is.BúrBoxer......De nem kéne,akkor se,ha sikeresen kifejlesztik.A Boxert se pártolom.Ebben a kategóriában szerintem nekünk a fentebb emlitett 3 gép valamelyike lenne jó-ússzóképes kivitelben.
Szóval ideje lenne már megtanulni,hogy a Mbombe egy jármű család.M4 kifejezetten sikeres.M6 lassan terjedőben.M8 meg egyenlőre 1 db prototipusként létezik,és lényegében bukás.IFVnek gyenge,PSZHnak meg ott a Bömbi6.Hogy a nehéz,LvL6 védelmű SADF M8 változat milyen lesz,egyáltalán elkészül e,az még a jövő titka.
Sokadszórra irom már le azt is.1x már meg is kéne érteni,jegyezni......

• Tetszik
Reactions: Ocses
images

Fantáziarajz,meg mindenféle becslés már van az SADF verziójú nehéz Bömbi 8rol is.Dehogy ténylegesen milyen lesz,ténylegesen elkészül e,az még a jövő zenéje.

030671129dbe1644634558873157a5f7.jpg
dec1f80603d71678b4524773a2313499.jpg

Újabb fantáziarajzok az állitólag fejlesztett SADF követelményeknek megfelelő LvL6 védettségű Bömbi M8 változatrol.Pletykák szerint azonban csak akkor fog protó is készülni,ha az SADF tényleg kiirja a pályázatot-és a kormány garanciát ad rá,hogy végig is viszik.......Vagyis kb soha,hacsak külfőldi megrendelőt nem kapnak.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Ocses