Mbombe 4x4 , 6x6 , 8×8 / Barys 8x8

@krisss ,egyébként a pletykák szerint elindult a Bömbi 6 logisztikai 8x8 szállitóváltozatának fejlesztése.Fantáziarajz már jelent meg róla
maxresdefault.jpg

Másik pletyka,hogy a Badger nem lesz sorozatgyártva,újra kiirják a Ratel váltási programot,amire megkezdte a Paramount az LvL6 védettségű nehéz Bömbi 8 változat fejlesztését az SADF számára (Milkor is fejleszt rá egy 8x8ast,és a Denel is előszedte az RG41 nehéz,SADF verziójának terveit)
Mondjuk ez is olyan,mint a kazah szappanopera,30 éve húzódik a Ratel váltási program.......Nem vennék rá mérget,hogy ezuttal sikerül is......
Szerintem ez egy AI. kép lesz

Állítólag a kazah teszteken csúnyán megbukott a bömbi és most a terrexet teszteli a kazah hadsereg :D :rolleyes:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Lapozz vissza.Még 2019es képek.Akkor úgy volt,hogy a Rabdan lesz helyette gyártva.

Sose akartam a Bömbi 8at magunknak.Pátria XPt gondoltam inkább a kategóriájában (de most már elöbb összehasonlitó vizsgálatra vinném aWahashal és a SuperAVval-lehet,hogy ebben a kategóriában is dél afrikai lenne a nyertes-de nem búr,mert a Wahash főtervezője egy boszniai szerb:D).
Ezek különben 2019es Bömbi8 próba képei.
Magunknak én a Bömbi 4 (Gidrán helyett,kis példányszámban,illetve a Bömbi 6,és a Bömbi 6bol kialakitandő 4,sőt,5 tegelyes változatokat gondolnám (4 tengelyes PSZHnak és mindenes alváznak,5 tegelyes nehéz eszközhordozónak,pl 155milis lövegtorony)
És ha feljebb olvasol,a 4 tengelyes Bömbi 6 fejlesztése állitolag folyamatban van.
Ahogy az SADF követelményeknek megfelelő LvL6 védettségű Bömbi 8 változaté is.BúrBoxer......De nem kéne,akkor se,ha sikeresen kifejlesztik.A Boxert se pártolom.Ebben a kategóriában szerintem nekünk a fentebb emlitett 3 gép valamelyike lenne jó-ússzóképes kivitelben.
Szóval ideje lenne már megtanulni,hogy a Mbombe egy jármű család.M4 kifejezetten sikeres.M6 lassan terjedőben.M8 meg egyenlőre 1 db prototipusként létezik,és lényegében bukás.IFVnek gyenge,PSZHnak meg ott a Bömbi6.Hogy a nehéz,LvL6 védelmű SADF M8 változat milyen lesz,egyáltalán elkészül e,az még a jövő titka.
Sokadszórra irom már le azt is.1x már meg is kéne érteni,jegyezni......

images

Fantáziarajz,meg mindenféle becslés már van az SADF verziójú nehéz Bömbi 8rol is.Dehogy ténylegesen milyen lesz,ténylegesen elkészül e,az még a jövő zenéje.