Ez az a gép amiről a drónos vidi van vagy amit rakétával kaptak ki?
Azon nincs ott a kerítés. De hát itt rengetegen szakértenek, biztos ott voltak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez az a gép amiről a drónos vidi van vagy amit rakétával kaptak ki?
A Trophy-t talán drónokról potyogtatott gránátok ellen tervezték ?
Az orosz zsidóknak mindig igaza van...Amúgy a típushoz visszatérve, emlékeztek a pár hete lefolyt vitánkra arról, hogy kell-e a tankra drónzavaró?
Oroszok és az Izraeliek úgy döntöttek kell. Előbbi a T-80BVM-re, utóbbi a Merkava V-re rakja.
Szerintem a Merkava IV-et drónnal kilövő videó visszaigazolja azt, hogy ismét az oroszoknak és a zsidóknak volt igaza.
nem nagyon mukodott az APS, bar lehet mar elhagyta a szemelyzet a tankot
Egy vacak rpg 7-el kiszedik a csudafegyvert? Hogy mik nincsenek?!
nem nagyon mukodott az APS, bar lehet mar elhagyta a szemelyzet a tankot
Bármi lehet... Akár ki is fogyhatott már az elhárító töltetből. Annak is fix mennyisége van.
Ha van 6 ilyen tölteted, de folyamatosan záporoznak rád az RPG-k, akkor gyorsan elfogy.
De ezen kívül is persze lehet elhagyott vagy műszaki hibás tank is.
A videón jól látszik a torony elején szétnyílt reaktív páncélzat.
Mivel élő embereket húznak ki a tankból nem egy videón (3-at számoltam egyik vidin) így elmondhatjuk, hogy a páncélzat alapvetően tette a dolgát, és a harckocsi felépítése ismét jól szerepelt. (2006-ban is jó túlélési arányt mutatott a személyzetnek)
A Merkaván egy deka ERA nincs, csak NERA.
A videón jól látszik a torony elején szétnyílt reaktív páncélzat.
Mivel élő embereket húznak ki a tankból nem egy videón (3-at számoltam egyik vidin) így elmondhatjuk, hogy a páncélzat alapvetően tette a dolgát, és a harckocsi felépítése ismét jól szerepelt. (2006-ban is jó túlélési arányt mutatott a személyzetnek)
Szerintem meg azt, hogy kell EW az alegyseg szintjen, de nem tankonkent.Amúgy a típushoz visszatérve, emlékeztek a pár hete lefolyt vitánkra arról, hogy kell-e a tankra drónzavaró?
Oroszok és az Izraeliek úgy döntöttek kell. Előbbi a T-80BVM-re, utóbbi a Merkava V-re rakja.
Szerintem a Merkava IV-et drónnal kilövő videó visszaigazolja azt, hogy ismét az oroszoknak és a zsidóknak volt igaza.
Az első dolog, ami számomra lejött, hogy a tank nem rendőrautó.Szerintem meg azt, hogy kell EW az alegyseg szintjen, de nem tankonkent.
Egyebkent ha valami kiderult tegnap, akkor az az, hogy a Merkava qrvara nem az a csodafegyver, aminek itt tobben kikialtottatok, no meg az egyertelmuen kiderult, micsoda inkompetens, korrupt szar az egesz katonai-vedelmi vezetes Izraelben, IDF-et es az osszes agyondicsert zsido szolgalatot beleertve.
Ezt gondolom az IDF is tudja...Az első dolog, ami számomra lejött, hogy a tank nem rendőrautó.
Amit tudtam én eddig is, csak nem sejtettem!
Minden, ami a 2vh. Alatt kiderült, az továbbra is igaz: maganyos tank, gyalogság nélkül előbb vagy utóbb ki lesz love.
Tuti, hogy elég sokan tudták, hogy ez így nincs rendben.Ezt gondolom az IDF is tudja...
Ilyen orvtámadások esetén meg ott kapnak el, ahol, ahogy éppen vagy.
Az mondjuk nagy kérdés, hogy az izraeli hírszerzés mi a lófaszt csinált.Tuti, hogy elég sokan tudták, hogy ez így nincs rendben.
De hát eddig nem volt semmi baj..
A fronton van ERA volt betéve kiszedett panel és rá volt írva az oldalára.A Merkaván egy deka ERA nincs, csak NERA.
Ezt sokan kérdezik szerintem tőlük is... Minden sín betest fel lehet most ismerni, mert pingvinbe merevedtek.Az mondjuk nagy kérdés, hogy az izraeli hírszerzés mi a lófaszt csinált.
?A fronton van ERA volt betéve kiszedett panel és rá volt írva az oldalára.