Lassan az egyszerű tankokat sem lehet már kilőni kézifegyverrel ezzel is tovább nő a harcértéke .
Az armata esetében számíthatunk majd hasonló védelemre boki?
joker
A videón látható,hogy nem képes egyszerre egy oldalról két bejövő fenyegetéssel foglalkozni.Amúgy nem ellenrakétát használ hanem egy claymore szerű töltetet robbant fel ami repeszt képez.
Roni
Az oroszokon már akkor volt több fajta aktív védelmi rendszer amikor még senki nem használta.
Megint ki kell találni a ruszkiknak valamit.A palesztinok állítolag Kornet-et lonek a Merkavára , a Trophy megsemmisítette.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5M247fqnz2I
Lassan az egyszerű tankokat sem lehet már kilőni kézifegyverrel ezzel is tovább nő a harcértéke .
Az armata esetében számíthatunk majd hasonló védelemre boki?
Ezt a merkavára szerelt rendszert nagyon gyalogosbarátnak mutatták be, habár én nem vagyok meggyőződve, hogy amikor a sörét belerobban az érkező gránátba vagy rakétába, az nem szedi szét a gyalogságot úgy, mint etióp gyermek a segélycsomagot.
<blockquote rel="joker">Ezt a merkavára szerelt rendszert nagyon gyalogosbarátnak mutatták be, habár én nem vagyok meggyőződve, hogy amikor a sörét belerobban az érkező gránátba vagy rakétába, az nem szedi szét a gyalogságot úgy, mint etióp gyermek a segélycsomagot.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..