Ebben a topikban rakták be. Egy merkava addon armor nélkül. Ott vannak melletta a blokkok es ŕa van írva hogy explosive reactive armor
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebben a topikban rakták be. Egy merkava addon armor nélkül. Ott vannak melletta a blokkok es ŕa van írva hogy explosive reactive armor
Erre gondolsz?Ebben a topikban rakták be. Egy merkava addon armor nélkül. Ott vannak melletta a blokkok es ŕa van írva hogy explosive reactive armor
Nem. Egy teknőfront van szétszedve.Erre gondolsz?
Mert az nem ERA, hanem amit mutattam NERA blokk.
Ugyanúgy kiszedték mint bármilyen harckocsit, akkor is ha a helyi fanbasenek ez most kicsit arcvesztéses a ‘vegyünkmerkavátszardráganémethelyett’ kampány után.
A Merkaván egy deka ERA nincs, csak NERA.
Erre gondolsz?
Mert az nem ERA, hanem amit mutattam NERA blokk.
Mert szerinted más? Az meg külön érdekes, hogy az Mk IV amit ted tettél be képet, az koppra megegyezik azzal amit én raktam be, hisz a NERA technológián nem változtattak az Mk III-ról IV-re történő váltásnál.Igen, olyan mint mutattad?
Szerinted ez ugyan úgy néz ki, mint amit a Mark III nál betettél?
Jah nem....
Ezt is átbeszéltük vagy már ötször...
Mert szerinted más? Az meg külön érdekes, hogy az Mk IV amit ted tettél be képet, az koppra megegyezik azzal amit én raktam be, hisz a NERA technológián nem változtattak az Mk III-ról IV-re történő váltásnál.
Ugyanúgy kiszedték mint bármilyen harckocsit, akkor is ha a helyi fanbasenek ez most kicsit arcvesztéses a ‘vegyünkmerkavátszardráganémethelyett’ kampány után.
Egyebkent ha valami kiderult tegnap, akkor az az, hogy a Merkava qrvara nem az a csodafegyver, aminek itt tobben kikialtottatok, no meg az egyertelmuen kiderult, micsoda inkompetens, korrupt szar az egesz katonai-vedelmi vezetes Izraelben, IDF-et es az osszes agyondicsert zsido szolgalatot beleertve.
Pedig itt mi kampányt toltak egyesek a Merkava mellett. Azután azt is ki lehet drónozni
Ami megint pár nap alatt le lessz verve.erre a háborúra
Én úgy láttam, hogy a drónról füstölték ki. Tök 8, hogy ki ült benne.Én itt nem a technikát hibáztatom.
Hétvégi eltávon levő, békeidős egységekre csaptak le.
A zsidók azt gondolták, hogy komolyabb lázongás nem lesz, a legkomolyabb fenyegetés a késelős idióták, meg a szóló RPG-7-s a magányos, szervezetlen gerilláskodóktól.
Ellenben a Hamasz és a Hezbollah előre eltervezve készültek erre a háborúra. 8 - 9 év alatt fel is készültek.
Én úgy láttam, hogy a drónról füstölték ki. Tök 8, hogy ki ült benne.
Már amelyikből.Viszont ezekből kiszálltak. Ezt több videó is bizonyítja. Eddig jól szerepel a technika.
Már amelyikből.
RPG-s videót is láttam már, de nem volt egyértelmű, mivel milyen sorrendben aprították a trotyis vasat.Én úgy láttam, hogy a drónról füstölték ki. Tök 8, hogy ki ült benne.
Volt olyan. Nem látszik, mitől halt meg, de hullát huznak ki a tetonyilason, az egyértelmű, és ha jól láttam, egy masik holttest már a földön volt.Láttál olyan videót ahol halottak voltak a tankban?
És a 4 fős személyzetből mennyi?