M
molnibalage
Guest
Kérlek add meg ezeket és akkor megnézem én is csak úgy kilóra. Én úgy érzem, hogy valamit nagyon, de nagyon csúnyán benéztél.Ismerem a lövedék tömeget, a ballisztikai koefficienst, a kezdősebességet és a szelet is úgy adtam meg hogy full hátszél 0 értékkel. Számolj utána, stimmelni fog.
Persze, hiszen ha pontos a beállítás, akkor a random szél és egyebek miatt mellé mehet ennyivel a lövés. Persze, ha nincs becsapódási nyom, ami alapján látnád a mellélövést...Így már értem.
Nem ilyen egyszerű a dolog,hogy 10× nagyítás alatt vagy felett.De alapvetően igen első lövésnél mindig az irányzékon állítanak minden távolságon minden nagyításnál.Ha ugyan arra a célra többször lősz gyorsan egymás után és nem találsz az első lövéssel akkor csak helyesbítesz azaz amennyivel hibáztál annyival korrigálsz állítás nélkül.
Szóval ha az első lövéssel 30cm-el balra mellé lőttél nem számolgatsz a második lövésnél hanem ugyan azzal az irányzékállással lősz csak jobbra mellé célzol 30cm-el.
Fontos,hogy a helyesbítést mindig a célpontodhoz (az a pont ahová célzol)képest csinálod
A nagyítás megválasztása távolságfüggő,nyilvánvaló,hogy 1000 méterre meg 400-ra nem igyan azzal a nagyítással lősz.
Amikor az irányzék állítása nélküli tüzelés azt jelentené, hogy nem is látod a célt, úgy nem megy. Irányzék és gyors helyesbítés az más tészta.