Aláírva a szerződés az új Mi-28NM beszerzéséről. Az első kettő 2018 végéig lesz átadva. A Mi-28N-ből már nem vesznek egy darabot sem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az első kettő 2018 végéig lesz átadva.
Ez annyira viccesen kevés hogy be sem kellett volna jelenteni.
Szerintem a t-90 ms harckocsiból is valami 10 db fognak kapni jövőre .
A T-90MSz export verzió. Kevered a T-90M-el.
Egy infografika:
Ezt meg csak érdekességként:
Szerintem a Chin-mounted az nem a neve hanem az elhelyezés módja.
Da-da, "gun pod", vagyis UPK-23-250 gépágyú-konténer, ami Unyificirovannüj Pusecsnüj Kontejner GS-23 gépágyúval és 250 lőszerrel ellátva. Már sokkal korábbi típusokra is rendszeresítve volt, Mi-24, MiG-23, MiG-27, Szu-17/22 ...A jobb felső sarkban lévő GSH-23 -ra reagáltam, de aztán rájöttem, hogy az tán konténerben rögzíthető?!
A vastag ajtóra gondolsz? Miért?Egy infografika:
Egy infografika:
Igen az ajtóra. Ugyanis ez a vastagság semmilyen helikopteren sem szokványos méret