T

Probalom preloadolni (akinek van Xbox Game Pass, annak ingyen van - en vmi vasarlas melle kaptam 6 honapot ingyen nyar elejen), hat... 124, igen SZAZHUSZONNEGY GB helyet akar. Komolyan mondom, hozza kell adnom egy masik SSDt a rendszerhez emiatt.![]()
A játékban egyébként milyen tartalom van? Az istennek sem írta még meg kb. senki és a YT bemutatók se beszélnek nagyon ilyesmiről.
- Vannak benne oktatóanyagok narrálva?
- Milyen beállításai vannak flight model rádiózás terén?
- Vannak "mission"-ok, hogy pl. rossz időben kell leszállni vagy időben odaérni valahova, pl. szervdonor szállítást játszva?
- Vagy a nagy airlinerek esetén pl. komoly reptéren opl. JFK-n full komoly forgalomban repkedés?
Vagy van free flight és csá? Ennyi?

Nekem Win 7 van. Ha kipróbálom, akkor sanszosan a gamepass-szal fogom, mert többre nem hinném, hogy lesz ingerenciám, mint pár VFR repkedés és talán egy kis ILS.Imadnam, ha tudnek valaszolni, de sajnos azota sem sikerult telepiteni, mert egy EKTELEN qrva bugot sikerult a vegleges verzioba belegyartaniuk es Windows Insideres Windows 10 verziokon (Dev channel) nem indul el, amikor nem a C: drive a telepites helye (egy un. junctiont hasznalnak a C: filesystemen linkelni a celt, de ez persze helyeteln credentials mellett megy, nem is telepul fel, igy beszakad indulasnal.)
Most varok, hogy kijavitsak, mert nem vagyok hajlando ujratelepiteni a gepemet emiatt (mert csak ugy tudsz kiszallni a Dev channelbol.)![]()
Nekem Win 7 van. Ha kipróbálom, akkor sanszosan a gamepass-szal fogom, mert többre nem hinném, hogy lesz ingerenciám, mint pár VFR repkedés és talán egy kis ILS.
Viszont én csak más meghajtóra tudom feltenni, mint a "C"...
.most tesztelgetem a játékot, hogy bírja-e a vasam. Biztos voltam benne, hogy nem lesz neki elég az FX 8370, de viszi gond nélkül. Még kevés szitut próbáltam ki, de egyelőre nincs gond. Pedig már kinéztem magamnak a Ryzen 3600-at.
Inkabb a GPU szamit. Nalam meg mindig egy 8GB GTX 1070 (vagy 1080?) nyomja 3-4 eve es hibatlanul megy, mar a FS2020 maga is az kozvetlenul Ultra ala lotte be (ahhoz azert mar illene egy RTX 2070/2080 avagy FX 5700 XT szerintem.)
Grafika van, fizika nincs...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..