MiG-29 / MiG-35 Fulcrum (Mikojan-Gurjevics)

Ez valami hivatalos forrásból származik?
Vagy csak egy lelkes rajongónak indult be a fantáziája?
A 062-es szám az jelöl valamit?

A Brahmos mindenesetre enyhén túlméretes ehhez a géphez így elsőre. Fel- és leszállásnál könnyen oda tudja verni a végét a betonhoz/fedélzethez.

Az oldalán a textúra ismétlődéséből is látszik, hogy csak koncept rajz, Az orrban nincs elég hely a radarnak. A szárny és a törzs között semmi átmenet, kb. gen 3.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hát ha ez valóban a MiG-iroda tervezete akkor nagyon el vagyok szomorodva, ezek tényleg nagyon mélyre süllyedtek korábbi önmaguk színvonalához képest. Ez nagyon fércműnek néz ki, csak olyan "rajzoljatok gyorsan valamit mert mutatni kell valami újat is a sajtónak" módra. :-(

• Tetszik
Reactions: jani22 and fip7
i19y01zyflqb6g28p8tk.jpg

Nincs tudtommal PESA lokátor MIG-29-hez kifejlesztve, soha nem is volt. A Zsuk-ból nincs. A PESA a MIG-31-en kívül csak Szuhojokhoz létezik. Szerintem a nagyobb törzsorrrész miatt nem is tudnának berakni Szuhojhoz készített PESA lokátort, Persze lehetne fejleszteni, de az is pénz és idő..

• Tetszik
Reactions: fishbed
Nincs tudtommal PESA lokátor MIG-29-hez kifejlesztve, soha nem is volt. A Zsuk-ból nincs. A PESA a MIG-31-en kívül csak Szuhojokhoz létezik. Szerintem a nagyobb törzsorrrész miatt nem is tudnának berakni Szuhojhoz készített PESA lokátort, Persze lehetne fejleszteni, de az is pénz és idő..
Hát wiki szerint van PESA és ASEA is, de sanszosan ezek csak ígéretek...
https://en.wikipedia.org/wiki/Zhuk_(radar)