MiG-29 / MiG-35 Fulcrum (Mikojan-Gurjevics)

Pont, hogy visszajottem az ebédrol...már itt van a hír:)
16 drb. Mig-SMT-et rendel az orosz HM. A szerzodést ebben a negyedévben írják alá.

<blockquote rel="boki">Pont, hogy visszajottem az ebédrol...már itt van a hír:)
16 drb. Mig-SMT-et rendel az orosz HM. A szerzodést ebben a negyedévben írják alá.

Hurrá. Bár ez egy elég ronda változat.</blockquote>

Nekem pont, hogy jobban tetszik, mint a többi változat. Mondjuk én fura vagyok, mert a púpos F-16 is jobban tetszik :D Bár ugye ez egy szubjektív dolog.

<i>Hurrá. Bár ez egy elég ronda változat.</i>
Ronda és finom... Azért szépen fel van buffantva az alapváltozathoz képest. :)

Az oroszoknak be kéne szállni pár nemzetközi konfliktusba, ha légtérzár, UAV lelövés meg lézer/TV bomba dobálást is jelent. A franciák és a svédek is ezt csinálták. Hiába a jó bornak is kell cégér.

Elvileg amikor Magyarországon voltak az Orosz Mig-29-esek, akkor 16 gép volt egy század és 3 század egy ezred.
De azt is olvastam, hogy harci helikoptereseknél is 16 helikopter ad ki náluk egy századot.

091359.jpg

128274.jpg

Azt látom,hogy mind a kettő UB de az alsó is most jött ki az üzemből?

Az also kép Zsukovszkijban (Ramenszkoje) készult, Tesztrepuléseket folytatnak a géppel.

Az elso 2012-es kép , azt átfestették , így nézett ki :139(9-53A)Algéria számára
1187000.jpg

Prototípus volt, majd Algériának átalakították és eladásra kínálták, de az algériaiak visszaadták, így nézett ki modernizálva, már orosz zászlóval
mig29ub-6.jpg

2012-ben pedig szurkére festették.

Van élet a halál után, azaz a 9.12-es sárkányok továbbéltetése még most is napirenden van az oroszoknál. A lengyeleknél is.
Ékes bizonyítéka ez annak, hogy az eredeti üzemidő mennyire irreálaisan szigorú volt.