MiG-29 / MiG-35 Fulcrum (Mikojan-Gurjevics)

Két Mig-29 KUB(51,31 oldalszámu) gépet adtak át az orosz haditengerészeti légieronek. Mindkét gép Zsukovszkijba érkezett .

Az egyik , kék 51-es oldalszámu Zsukovszkijban.
1529981_original.jpg

Már csak rendszeresíteni kéne az oroszoknak.

Először azt hittem már lekopott a kabin körül az új festés, aztán leesett, hogy ez az Szuhoj kamo. Jöhetne még pár kép nem is néz ki rosszul. Ezek szerint minden vadászgép ezt a színt kapná a csapásmérők és harci helikopterek meg valami zöld-barna kombinációt. Na jó Szu-34 az kakukktojás.

therob

Ez nem Szuhoj camo hanem a vadászgépeknél rendszeresített festés típustól függetlenül.

Már csak rendszeresíteni kéne az oroszoknak.

Először azt hittem már lekopott a kabin körül az új festés, aztán leesett, hogy ez az Szuhoj kamo. Jöhetne még pár kép nem is néz ki rosszul. Ezek szerint minden vadászgép ezt a színt kapná a csapásmérők és harci helikopterek meg valami zöld-barna kombinációt. Na jó Szu-34 az kakukktojás.

Most egy rossz szót se írhatsz ..... :)) a tavaly átadott festetlen gépek után idén már festett gépeket adnak át. Még 8 -at kell átadniuk évvégéig. Meglátjuk milyen festés lesz mertolvastam olyat, hogy talán (csúnya)szurke festék(?) is lesz....

Lassan ki lehet valasztani hogy ki milyen szinben keri... Felarert persze van meg tobb valasztekk is. :)

Két Mig-29 KUB(51,31 oldalszámu) gépet adtak át az orosz haditengerészeti légieronek. Mindkét gép Zsukovszkijba érkezett .

Az egyik , kék 51-es oldalszámu Zsukovszkijban.
1529981_original.jpg

Ha már festés
Az András keresztet lecserélhetnék megváltoztathatnák már a repülőiken ha már a légierő is áttér a Pepsi-s csillagra.

Kulso_54

Soha nem fogják lecserélni az András-keresztet lévén az a flotta egyik jelképe.

Persze persze tudom.
De 21. századosíthatnák a repülőkön. Nem mondom hogy dobják a haditengerészettől, csak a repülőikről.

Ma helyi ido szerint 13.30 korul lezuhant a belorusz légiero egyik Mig-29 vadászgépe. A pilotának sikerult katapultálnia.

Átadás elott a Mig-29K/KUB gépek . Likhovici-ben már a repulési teszteket végzik az idén legyártott és átadásra szánt 6 Mig-29K/KUB. Pontosabban 5 Mig-29K kék oldalszámu 33,34,35,36,37, 1 Mig-29Kub kék 52 oldalszámu.

A képen már festésben és Thales Topsight -tal az 52-es.
1654974_900.jpg

1655236_900.jpg

Most megint visszajött a szürke szín? nemrég a kék 51 világoskék volt mint a Szuhojok. Meg BMC volt a csillag alatti felirat eleje.

Most megint visszajött a szürke szín? nemrég a kék 51 világoskék volt mint a Szuhojok. Meg BMC volt a csillag alatti felirat eleje.

Olvasd el az okt. 24. hsz-t, ott írtam, hogy ilyen színu lesz. :)

Erősen az a gyanúm, hogy az UAC-n belül a festékek az IRKUT/NAPO/KNAAPO gyárakból a MiG-hez kerülnek további felhasználásra...