A kozelmúltban megegyezés szuletett 46 Mig-29M/M2 leszállításáról Egyiptomnak írta mai számában a „Vedomosztyi “ az orosz repulogépiparban dolgozó két személyre hivatkozva . A hírek szerint a szerzodés aláírása a kozeljovoben esedékes és az uzlet értéke elérheti a 2 milliárd USD-t. A Roszoboronexport képviseloje elzárkózott a hír kommentelésétol, az RSK Mig képviseloje pedig nem volt elérheto .
Nem tudtam sokat az egyiptomi légierő gépparkjáról, de a wiki szócikk alapján logisztikai rémálom lehet, van ott minden, mint a búcsúban.
Épp most vettek egy kupac Rafale-t, a 29M lenne a 21-esek váltótípusa? Miért nem a 200 db F-16A/B/C/D-t modernizálják?
Plusz úgy rémlik, annyira nem állnak jól pénzügyileg.
Diverzifikálni szeretnék a fegyvereket.(az usa-n már tanultak) .
Az egyiptomi légieronél lévo szovjet Mig-21 és annak kínai klónja a J-7 váltótípusa lenne a Mig-29M/M2.
Na, már meg is előztete az összes gondolattal, amit le szerettem volna írni.
Azért a Rafalek és a 29M2-k együtt hatalmas ugrást jelentenének.
De mivel fizetnek cserébe, terroristákkal?
Gondolom a legtöbben már olvasták itt-ott, de had legyen meg itt is... A napokban nyilatkozták, hogy a bolgár MiG-29-esek egy része élettartam hosszabbítást kapnak majd, amíg nem szereznek be újabb gépeket.
Biztos? Mert én úgy tudom, hogy a M2 még régebbi Zhuk-M doppler impulzus lokátorral van felszerelve, és nem az indiai tenderre szánt Zhuk-AE AESA-val. Az M2-öt a bolgároknak, szerbeknek ajánlották. A többi a forrásaim szerint azonos benne
Több is 200ht se repült... horror, hogy megvettük nem volt olcsó de ennyire nem akartuk/tudtuk üzemeltetni őket.
Na de ilyen az egész Magyar Honvédelem...
Biztos? Mert én úgy tudom, hogy a M2 még régebbi Zhuk-M doppler impulzus lokátorral van felszerelve, és nem az indiai tenderre szánt Zhuk-AE AESA-val. Az M2-öt a bolgároknak, szerbeknek ajánlották. A többi a forrásaim szerint azonos benne
</blockquote>
A valódi Mig-35 még nincs kész és fejlesztés alatt ugyanúgy a Zhuk-A is.
A MiG-35 proto 154-es oldalszámmal repül, a MiG-29M2 viszont oldalszám nélkül, sima szürkén.. (Ez a két proto van?). Néhány kisebb különbség is látható a két gép között. A MiG-29M2-nek nevezett, inkább úgy néz ki, mintha a MiG-29KUB-ot és a 35-ös összegyúrták volna.. gyári számokat nem tudok, annyira közel soha nem voltam a két géphez, de jó néhány képet készítettem róluk, Moszkávban, Batajnicán és Szliacson.