MiG-29 / MiG-35 Fulcrum (Mikojan-Gurjevics)

MiG-29K_1080p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bővített FullHD

Szerintem nincs baj a K/KUB-bal bár jobban nézne ki ha nem csak a kétfős dekni lenne.Bevallom fel sem tűnt a rövidebb orr :)

Szerintem nincs baj a K/KUB-bal bár jobban nézne ki ha nem csak a kétfős dekni lenne.Bevallom fel sem tűnt a rövidebb orr :)

Nem azt mondtuk hogy baj van vele, hanem azt, hogy ilyen kivitelben nagyon nem tetszik nekünk. Persze ez csak nekünk baj...:-)

Allesmor Obrannának azerintem nagyon nagy baja van vele,legalább akkora mint nekem a sötét szürke festéssel. ;)

Az a bajunk, hogy a MiG-nél kidobták a jóízlést. Vagy a szakértelmet, netán, csak nincs lóvéjuk.

Máskülönben mi a fene hozta létre ezt a Jak-38U-t idéző förmedvényt?! :

189266.jpg

Okés, hogy nem egy mai darab, talán nem is volt hosszú ideig komoly ötlet, de csak megépült és némi földön veszteglést követően nemrég ismét repült Zsukovszkijban, csak tudnám, minek?

159702.jpg

Ha jól látom, egy darab készült belőle.

Az pont eggyel több a szükségesnél!! :-)
Úgy néz ki, mint aminek rátenyereltek a kabintetejére és az behorpadt, a beltartalmat meg hátranyomták vele és ettől púpos a háta. GNÓM....

Az a bajunk, hogy a MiG-nél kidobták a jóízlést. Vagy a szakértelmet, netán, csak nincs lóvéjuk.

189266.jpg

Okés, hogy nem egy mai darab, talán nem is volt hosszú ideig komoly ötlet, de csak megépült és némi földön veszteglést követően nemrég ismét repült Zsukovszkijban, csak tudnám, minek?

159702.jpg

Ezeket meg építsem be a "normál" MiG-29 -es összeállításba? :)

<blockquote rel="Allesmor Obranna">Az a bajunk, hogy a MiG-nél kidobták a jóízlést. Vagy a szakértelmet, netán, csak nincs lóvéjuk.

189266.jpg

159702.jpg

Ezeket meg építsem be a "normál" MiG-29 -es összeállításba? :)
</blockquote>
Hkrrrrr*4?***:)))

Javaslom weasel007 kolléga cenzúrázását izgatás és vizuális környezetszennyezés miatt. :)

Most meg ti szadiztok vele?!! Vagy gondoljátok, hogy jó útra téríti, esetleg megdönti Erdogant is?! :-)

De még nem is csinált semmit! Védelmembe veszem, ha nem rakja be a montázsába az UBT-t, de cserébe csinál egyet a 9.15-ös és 9.31-es régi MiG-29M-ből és K képeiből!
:)

De még nem is csinált semmit! Védelmembe veszem, ha nem rakja be a montázsába az UBT-t, de cserébe csinál egyet a 9.15-ös és 9.31-es régi MiG-29M-ből és K képeiből!
:)
Talán ha esetleg valaki adna hozzá képeket pontos megnevezéssel :)

<blockquote rel="molnibalage"><blockquote rel="dudi">Galcom

Köszönöm!
Igazából annak apropóján kérdeztem,hogy ennek a 9.13 változatnak mennyi esélye lett volna megjelenésekor az F-15/16/18 ellen.De ebben nem lettem okosabb.Ugye a 9.12 eléggé leszerepelt bár ez nagyban köszönhető volt a német légierő azon tevékenységének,hogy minden létező infót átadtak az amiknak.

A MiG-29-esek seggét az USAF nem ezek okból rúgta szét az SV és az AF alatt. Egyszerűen annyi volt az SV alatt, hogy iraki volt a személyzet és AWACS support volt és számbeli egyenlőség volt a légi harcokban a 29-es légiharcok esetén.

Az AF alatt meg az orosz gyárású Szu-27-et is szétcincálták volna szerb pilótákkal. Tökimidegy. Ha AIM-120-szal repkedő F-15C AWACS támogatással nem rengelkező R-27R-rel repkedő gépek aminek nincs AWACS támogatása, akkor a végeredmény lényegében csak ez lehet.</blockquote>

Gondolom Molni ez abban az abszurd esetben is igaz lenne fordítva, ha a MiGeknek, Szuhojoknak lenne A-50 támogatás, meg egyáltalán komplex háttér, s az F-15/16/18 lenne pl. szaudi stb. kézben.

</blockquote>
Ha feltesszük, hogy az R-77 működik és E-3 szint AWACS-szel megy neki AWACS nélküli F-15C-nek AIM-7M ellen, akkor ehhez közeli eredményt kaphatnánk.