M
molnibalage
Guest
Akkor R40es.
Az meg normál esetben csak kiegészítő fegyverzet a 31-esen és pod kell hozzá tudtommal...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor R40es.
Mig-31 Tolmacsevoban (Novoszibirszk) 2013 december
<blockquote rel="boki">Mig-31 Tolmacsevoban (Novoszibirszk) 2013 december
Köszönöm. Igen, ez tény, de a repülőgépek oldalszámainak átfestegetése azért messze nem ekkora divat, lényegében kizárhatjuk - már csak azért is, mert a gépek jó részén van lajstrom is, azt meg nem szokás átfestegetni és az oldalszámok variálását is "dekonspirálná".Te nagyon kiváncsi, és nagyon szorgalmas vagy. Különben az oroszok pont arról híresek, hogy a kóbor apácák megtévesztésére rendre átszámozzák a cuccaikat. Legalábbis a flottánál a SzU idejében ez bevett gyakorlat volt.
Az meg normál esetben csak kiegészítő fegyverzet a 31-esen és pod kell hozzá tudtommal...</blockquote><blockquote rel="gacsat">Akkor R40es.
Sose ment az 27 kilóméteren. Az legfeljebb elméleti érték. Ott az index cikkében a könyv címe. Meg lehet venni, és elolvasni. Én még akkor olvastam, amikor a nagyja még fenn volt a guglibúxon.gacsat: "z elfogás mindig két infrás R33as rakétával történt. A MiG beállt mögé pár kilóméterrel lemaradva, és másfél kilóméterrel alatta. "
Sorban:
R-33 infra? nem félaktív?
"másfél km"?
Mig31 Service cellingje 20km, SR-71é meg 27km. Az nem "másfél km".
"beállt"? Sokkal gyorsabb volt az SR71, MIG-31 nem tudott beállni mögé. Durván lemaradt.
Persze kérdés mi az elfogás, de ezen a táblázaton legtöbb dolog ott van. http://htka.hu/wp-content/uploads/2011/09/MiG-25_head-on_attack_requirements.jpg
No és akkor végül is miért most akarják feltámasztani a műholdvadász Miget?
Sose ment az 27 kilóméteren. Az legfeljebb elméleti érték. Ott az index cikkében a könyv címe. Meg lehet venni, és elolvasni. Én még akkor olvastam, amikor a nagyja még fenn volt a guglibúxon.
De van. A balti elfogásokról vagy húsz éve olvastam a Top Gunban. Ha rámész a fenti linkre, a 278.oldalon van az ábra az eseményekről. Sajnos ebből a változatból (a guglibúxosból) hiányzik a 279. oldal. Ezt az ügyet gondolom ott részleteznék.És a svédek mit mondanak? Nekik nincs ilyen sztorijuk?
Most mindjárt lefordítom ide a Sarki óceán fölötti 31essel történő elfogások pontos menetét.