Youtube-on egy ponton túl elérhető egy ilyen opció, de nem tudom, hogy az mikor jelenik meg, hogy mennyi előfizető kell hozzá.Hogyan lehet egyszeri alkalommal támogatni a csatornádat? Idegenkedek a tagságoktól....
Na jó, akkor tag leszek. Megérdemlitek a támogatást.Youtube-on egy ponton túl elérhető egy ilyen opció, de nem tudom, hogy az mikor jelenik meg, hogy mennyi előfizető kell hozzá.
![]()
Paypal közvetlen adakozást elvileg meg lehet csinálni, de nem tudom hogyan.
(Azt meg végképp, hogy akkor ez után hogy a búbánatba kéne adózni...)
A tagságtól miért idegenkedsz?
Mindenki számára kényelmes.
- Kapsz értesítést minden olyan Patreon tartalomról, ami szintednek megfelelő. Korai hozzáférésű videó, közlemény, szavazás stb.
- Automatikusan megy, ha akarod, de a lehet asszem manuális is.
- Sokkal könnyebb nekem leadózni egy gyűjtőhelyről.
- Nekem is könnyebb így tartalmat megosztani.
- Ha csak egyszeri támogató lennék, azért cserébe nem tudok adni semmit így, mert nincs hozzá felület.
De közben rájöttem hogyan lehet megcsinálni.Na jó, akkor tag leszek. Megérdemlitek a támogatást.

Azt hiszem, sikerült tag legyek. Első fizetés dec 23 lesz.De közben rájöttem hogyan lehet megcsinálni.
A facebook f betű ikonja mellett ott a Paypal link is.
De tényleg egyszerűbb a tagság a Patreonon.![]()

YT-n vagy Patreonon?Azt hiszem, sikerült tag legyek. Első fizetés dec 23 lesz.![]()
Átment a mail?Azt hiszem, sikerült tag legyek. Első fizetés dec 23 lesz.![]()
Nem fut akkorát, mint az Oszirak vagy a MiG kontra Gripen, de a többi kisebb videóhoz képest jól megy. Már kb. 70% az utóbbi két napba YT ajánlásból látja és nem külső hivatkozásból.Először ajánlotta magától a youtube a vadászrepülős videót, pedig nem néztem mostanában a csatornát.
Nálam az előzmények mentése le van állítva és ennek ellenére feldobta ajánlóba, pedig a napi szinten nézett csatornákat sem szokta.Nem fut akkorát, mint az Oszirak vagy a MiG kontra Gripen, de a többi kisebb videóhoz képest jól megy. Már kb. 70% az utóbbi két napba YT ajánlásból látja és nem külső hivatkozásból.

Túl régi ügy,már nem annyira üti meg az ingerküszöböt.A gép harci cselekményben alig volt.Indus-paki háborún kivűl harcolt élesben valahol?Lehet,a háborús szereplését elemezted volna,jobban meginditja az átlag "nyálcsorgását".Akciósabb,van benne bumm.Hát, én bevallom nem értem, hogy mi kell a közönségnek...
Az F-104 tök populáris téma és messze rosszabbul teljesít, mint a vadászgépes sorozat 1. része.
Pedig mindkettőt kiemelte a blog.hu (ok a vadászgépes néhány órával tovább volt index ketreces), kitette a Jetfly.hu (vadászgépesnél asszem 2 napos eltolással, most ez talán 1,5 volt) is a FB-n és ugyanott lettek megosztva.
Ehhez képest az F-104 úgy néz ki, hogy talán fele, esetleg 2/3-ad nézőt fog elérni azonos idő alatt.
Ezek után nagyon kíváncsi leszek a vadászgépes sorozat 2. részére.
Hát, én bevallom nem értem, hogy mi kell a közönségnek...
Az F-104 tök populáris téma és messze rosszabbul teljesít, mint a vadászgépes sorozat 1. része.
Pedig mindkettőt kiemelte a blog.hu (ok a vadászgépes néhány órával tovább volt index ketreces), kitette a Jetfly.hu (vadászgépesnél asszem 2 napos eltolással, most ez talán 1,5 volt) is a FB-n és ugyanott lettek megosztva.
Ehhez képest az F-104 úgy néz ki, hogy talán fele, esetleg 2/3-ad nézőt fog elérni azonos idő alatt.
Ezek után nagyon kíváncsi leszek a vadászgépes sorozat 2. részére.
Akár pár "korlátolt" alak részvételével is. Az embereket vonzza a cirkusz. Persze ez nem azt jelenti, hogy a videó alacsonyabb színvonalú legyen, mint az előzőek - sőt ...A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..