Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Youtube-on egy ponton túl elérhető egy ilyen opció, de nem tudom, hogy az mikor jelenik meg, hogy mennyi előfizető kell hozzá.Hogyan lehet egyszeri alkalommal támogatni a csatornádat? Idegenkedek a tagságoktól....
Na jó, akkor tag leszek. Megérdemlitek a támogatást.Youtube-on egy ponton túl elérhető egy ilyen opció, de nem tudom, hogy az mikor jelenik meg, hogy mennyi előfizető kell hozzá.
Paypal közvetlen adakozást elvileg meg lehet csinálni, de nem tudom hogyan.
(Azt meg végképp, hogy akkor ez után hogy a búbánatba kéne adózni...)
A tagságtól miért idegenkedsz?
Mindenki számára kényelmes.
- Kapsz értesítést minden olyan Patreon tartalomról, ami szintednek megfelelő. Korai hozzáférésű videó, közlemény, szavazás stb.
- Automatikusan megy, ha akarod, de a lehet asszem manuális is.
- Sokkal könnyebb nekem leadózni egy gyűjtőhelyről.
- Nekem is könnyebb így tartalmat megosztani.
- Ha csak egyszeri támogató lennék, azért cserébe nem tudok adni semmit így, mert nincs hozzá felület.
De közben rájöttem hogyan lehet megcsinálni.Na jó, akkor tag leszek. Megérdemlitek a támogatást.
Azt hiszem, sikerült tag legyek. Első fizetés dec 23 lesz.De közben rájöttem hogyan lehet megcsinálni.
A facebook f betű ikonja mellett ott a Paypal link is.
De tényleg egyszerűbb a tagság a Patreonon.
YT-n vagy Patreonon?Azt hiszem, sikerült tag legyek. Első fizetés dec 23 lesz.
Átment a mail?Azt hiszem, sikerült tag legyek. Első fizetés dec 23 lesz.
Nem fut akkorát, mint az Oszirak vagy a MiG kontra Gripen, de a többi kisebb videóhoz képest jól megy. Már kb. 70% az utóbbi két napba YT ajánlásból látja és nem külső hivatkozásból.Először ajánlotta magától a youtube a vadászrepülős videót, pedig nem néztem mostanában a csatornát.
Nálam az előzmények mentése le van állítva és ennek ellenére feldobta ajánlóba, pedig a napi szinten nézett csatornákat sem szokta.Nem fut akkorát, mint az Oszirak vagy a MiG kontra Gripen, de a többi kisebb videóhoz képest jól megy. Már kb. 70% az utóbbi két napba YT ajánlásból látja és nem külső hivatkozásból.
Túl régi ügy,már nem annyira üti meg az ingerküszöböt.A gép harci cselekményben alig volt.Indus-paki háborún kivűl harcolt élesben valahol?Lehet,a háborús szereplését elemezted volna,jobban meginditja az átlag "nyálcsorgását".Akciósabb,van benne bumm.Hát, én bevallom nem értem, hogy mi kell a közönségnek...
Az F-104 tök populáris téma és messze rosszabbul teljesít, mint a vadászgépes sorozat 1. része.
Pedig mindkettőt kiemelte a blog.hu (ok a vadászgépes néhány órával tovább volt index ketreces), kitette a Jetfly.hu (vadászgépesnél asszem 2 napos eltolással, most ez talán 1,5 volt) is a FB-n és ugyanott lettek megosztva.
Ehhez képest az F-104 úgy néz ki, hogy talán fele, esetleg 2/3-ad nézőt fog elérni azonos idő alatt.
Ezek után nagyon kíváncsi leszek a vadászgépes sorozat 2. részére.
Hát, én bevallom nem értem, hogy mi kell a közönségnek...
Az F-104 tök populáris téma és messze rosszabbul teljesít, mint a vadászgépes sorozat 1. része.
Pedig mindkettőt kiemelte a blog.hu (ok a vadászgépes néhány órával tovább volt index ketreces), kitette a Jetfly.hu (vadászgépesnél asszem 2 napos eltolással, most ez talán 1,5 volt) is a FB-n és ugyanott lettek megosztva.
Ehhez képest az F-104 úgy néz ki, hogy talán fele, esetleg 2/3-ad nézőt fog elérni azonos idő alatt.
Ezek után nagyon kíváncsi leszek a vadászgépes sorozat 2. részére.