Megoszthatom twitteren/discordon?Immáron angolul is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megoszthatom twitteren/discordon?Immáron angolul is.
Nyilvános videó, ott osztod, ahol csak akarod.Megoszthatom twitteren/discordon?
Már majdnem 900...Nah, hát kiment Binkov videójának végén a csatorna ajánló.
Eddig kb. 4 óra alatt 400+ feliratkozó.
Ezért javasoltam, h írj esetleg Kenytheonenak, mert ott az értelmesek aránya nagyobb mint 10% (retroshock)Már majdnem 900...
Amúgy az a durva, hogy az Binkov ajánló kicsit a magyar csatorna nézettségét is megdobta.
Ezek szerint voltak magyarok, akik követik Binkovot és nem tudták, hogy magyarul is van katonai repüléssel foglalkozó csatorna.
Milyen céllal?Ezért javasoltam, h írj esetleg Kenytheonenak, mert ott az értelmesek aránya nagyobb mint 10% (retroshock)
Szerintem várd meg. Nagyon különbözik.Egy kis torokfájás és az embernek egyből más lesz a narrátor hangja...
Belefér az, hogy a következő anyag utolsó kb. 1/4-e vagy 1/3-a ilyen hangon legyen felvéve?
Ha nem, akkor meg kell várni, amíg ez a vacak elmúlik.
Bár, a mindig ilyen hangom lenne, mennyire ütős lenne. XDSzerintem várd meg. Nagyon különbözik.
Ha egy jó hangmérnök egyszer beállítaná a hangod, rá sem ismernél.Bár, a mindig ilyen hangom lenne, mennyire ütős lenne. XD
Nagy az eltérés, itt írom le, nem a patreonon. de összességében mehetne így, csak akkor az elejétől.Bár, a mindig ilyen hangom lenne, mennyire ütős lenne. XD
ugyanúgy reklámMilyen céllal?
Hú, hát az elejéről nem hinném, hogy felveszem az anyagot. Akkor inkább befejezem a 2. részét a videó szkriptjének.Nagy az eltérés, itt írom le, nem a patreonon. de összességében mehetne így, csak akkor az elejétől.
ugyanúgy reklám
Akik éltek ezzel a megjegyzéssel mutattam nekik sample-t az angolommal.@molnibalage
Valaki kérdezte az 'The incredible air strike against Osirak - Operation Opera (1981) 'videó alatt, hogy miért nem te olvasod fel a szöveget és írtad, hogy akcentusod, meg sokkal több munka és idő miatt. Viszont ad egy egyediséget a csatornának, mint például az osztrák srác 'Military History Visualized' csatornájának.
Amúgy tényleg szuper a robot voice, hasonló minőséget eddig az IBM Watson Text to Speech-nél hallotam.
Itt lehet megbízást adni, egy narrátornak aki felolvassa, de ez eléggé ráfizetéses lenne, plusz ha már hozzászokott a közönség egy hanghoz, mi van ha az a narrátor nem vállal több munkát és megváltozik a csatorna hangja.
Hire English Voice Actors
Need an English-speaking voice actor with a specific accent? Use our advanced search technology to hire approved voice actors now.www.voquent.com
Várom már nagyon!Nah, az új videó már csak egy végső lektori csekkolást kell kapjon és a Patreonok talán már ma este láthatják.
Egy téma ketté lett vágva, így lett 30 perces az első része...
Tegnap este kikerült.Várom már nagyon!
Láttam, de a publikusig csak annyit nekem tetszettTegnap este kikerült.
A publikus premier szombat délután lesz, ha nem baj.
Betegség és más miatt csúszott el ennyire, hogy szombatra sem lett kész.
A második rész ennél is töményebb lesz, mert ami ez után jön, ott aztán felpörögtek az események a következő kb. 20-25 évben.Láttam, de a publikusig csak annyit nekem tetszett