Militavia és a HTKA

Status
Not open for further replies.
Azért kérdeztem mert ugye a monitor fényes és az ilyen élék színek nagyon világítanak rajta.
A baj az, hogy n+1 ember n+1 féle módon lövi be a monitort, meg maga a monitor műszaki állapota is olyan, amilyen... Ez alapján próbálom belőni...

Molni

Az új repcsis cikked mikor jelenik meg?
Tudod ahol beszámolsz a lopakodó című film és már repcsi film jeleneteiről

Molni

Az új repcsis cikked mikor jelenik meg?
Tudod ahol beszámolsz a lopakodó című film és már repcsi film jeleneteiről
Ilyet nem is terveztem soha. A Top Gun filmről akartam írni, de az AS-ben is megjelent egy írás. Amíg a HT összefoglaló nem készül el, addig semmi más nem fog jönni. Ha az kész, akkor meg utána jó lenne megpihenni. Mire ti is végigolvassátok azt a cirka 350+ oldalt + mellékletek... XD

Huh, de rühellem azt a színt... Dudi szerint nyugtat, vagy mi, de engem meg pont, hogy kirugdal a komfortzónámból.
Igen, a zöld színnek van nyugtató hatása (mint ahogy a kéknek meg álmosító, altató hatása), de a MiG-ek kabinjában nemcsak ez miatt használták ezt a színt. Éjszakai repülésnél a belső vörös fénnyel megvilágítva a kabint a nappal zöld felületek feketének látszanak. Ebből a fekete háttérből csak a műszerek ugranak ki halvány fénnyel, tehát a háttér ugyanaz mint az éjszakai környezet feketesége, így nem kell a szemnek túl sűrűn átállni és alkalmazkodni.

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
Komoly esély van rá, hogy karácsonyig nem tudom azzal a tartalommal megírni, amit terveztem. A közösség akkor is szeretné olvasni, ha mondjuk 10-20-30 oldal "hiányozna" belőle? Néhány héttel vagy hónappal később azokat is hozzáírhatom. Vagy inkább megvárjátok és legyen egyben kiadva az egész egy frissítéssel?

Komoly esély van rá, hogy karácsonyig nem tudom azzal a tartalommal megírni, amit terveztem. A közösség akkor is szeretné olvasni, ha mondjuk 10-20-30 oldal "hiányozna" belőle? Néhány héttel vagy hónappal később azokat is hozzáírhatom. Vagy inkább megvárjátok és legyen egyben kiadva az egész egy frissítéssel?

Nyilván mindig lenne-lesz majd hozzátennivaló... Szóval szerintem rajtad áll, milyen tartalommal akarod kiadni, mivel ennél te elégedett. :) Pár hónap nyilván nem számít (legalábbis nekem), de túl sokáig sem érdemes húzni, mert akkor a végtelenbe nyúlik majd. És időnként, amikor lesz időd/kedved, frissítheted is az új infók szerint.

Nyilván mindig lenne-lesz majd hozzátennivaló... Szóval szerintem rajtad áll, milyen tartalommal akarod kiadni, mivel ennél te elégedett. :) Pár hónap nyilván nem számít (legalábbis nekem), de túl sokáig sem érdemes húzni, mert akkor a végtelenbe nyúlik majd. És időnként, amikor lesz időd/kedved, frissítheted is az új infók szerint.
Azért ezt egy ideig nem kell majd frissíteni. 350 oldalnál biztosan hosszabb lesz. ;)

• Tetszik
Reactions: fishbed and wolfram
Status
Not open for further replies.