Militavia és a HTKA

Status
Not open for further replies.
Fade

Azt sosem tagadtam,hogy ő érti a katonai repüléssel kapcsolatos fizikai folyamatokat(mérnökként szép is lenne ha nem értené).
Viszont a katonai repüléssel nincs gyakorlati tapasztalata az egyszerű megfigyelésen kívül.

dudi
Amikor valaki egyetlen légibemutatón több mint másfél óráig "vallatja" az F-15 pilótát, ugyanannyi ideig a Gripen-pilótát és a műszakiakat, és több mint fél óráig a B-52 navigátorát, hogy csak a hosszabb "műsorokat" említsem, azért az kissé több mint egyszerű megfigyelés.

emel

De nem gyakorlati tapasztalat.

Ezt én nem is mondtam, viszont Te mondtad, hogy csak egyszerű megfigyelés a tudás forrása, az ilyen szintű célirányos "vallatás" viszont szerintem kicsit több annál,.

Molni "fenyegető" üzenetét tolmácsolom:
Mivel jövő év már közel van nem reagálok hosszan, addig csak üzenem, hogy azért olvastam a topikot...
...és kis híján beleőszültem...

Az új évben majd a kijózanodást követően megpróbálok reagálni a kommentfolyamra.

Addig is hírek. Az új HT összefoglaló - ha minden jól megy és a társszerzők is úgy akarák - akkor tavasszal készen lehet. A hossza valahol 250+ oldal lesz jelen állás szerint + mellékletek. Igen, jól látjátok több, mint duplája lesz a réginek. Ebből azért el lehet képzelni, hogy mi minden lesz benne... ;)

Üdv
Balázs

Addig is hírek. Az új HT összefoglaló - ha minden jól megy és a társszerzők is úgy akarák - akkor tavasszal készen lehet. A hossza valahol 250+ oldal lesz jelen állás szerint + mellékletek. Igen, jól látjátok több, mint duplája lesz a réginek. Ebből azért el lehet képzelni, hogy mi minden lesz benne... ;)

Köszi neked. :)

Hírek. A HT összefoglaló tutira nem fog elkészülni tavasszal jelen állás szerint. 1,5 hónapja sajnos nem írtam hozzá semmit. Zajlik az élet más fronton és kicsit talán el is fogyott a lendületem. Az biztos, ha ez elkészül, akkor évekig nem fogok hozzányúlni, mert ez még nagyobb előrelépés, mint az utolsó 25%-os bővítés, ez meg ahhoz képest kb. a duplája lesz. Az átlagember számára már így és rémesen hosszú sanszosan.

Viszont, ami lesz helyette. A katpolos kollégák meghívtak a Hadak
Útja című műsorba, ahol az A-10 és CAS lesz a téma. Bár mondtam, hogy nem ebben vagyok a legerősebb, de az átlagember számára azért tudok róla beszélni. Ez elvileg nyáron lesz felvéve.

Mivel beszélgettünk erről-arról egyeztetés közben kisült, hogy akkor lehetne egy másik felvétel is, de az csak a Katpolon megjelenő podcast adás lenne. Ez a 4. gen gépekről (F-14-gyel) fog szólni előreláthatólag, főleg az F-111 --> F-14, miért nem lett navalizált F-15/F-16 és Hornet vonallal érintve a 4. gen gépek megszületéshez vezető utat. Ezt április vége felé vesszük fel a tervek szerint.

Aki olvasta az írásaimat annak sok új dolog nem hiszem, hogy lesz benne, csak gondoltam szólok, hogy ilyen is lesz. :)

Nagyon jó! Kár, hogy majd csak nyáron lesz felvéve. Sok sikert!
(Jó lenne nekünk is egy beszélgetős műsor.)

Nagyon örülök, hogy az A-10 csak nyáron lesz, mert arra készülnöm kell. A másikat bármikor, max. műsorterv és némi jegyzet kell hozzá, hogy mert fejből én sem emlékszem mindenre tűpontosan.

Rossz (?) hírek. Szeptemberre szeritnem nem fog elkészülni. Túl sok a meló vele és még lektorálni is kell. A jó hír, hogy ez azért van, mert beletettem még ezt-azt. ;)

Asszem most elsírom magam... :(

Az a kedves Word 2007 és 2010 nem tudom, hogy mi a faszt csinált, de teljesen fejreállította a tartalomjegyzéket és egyes dolgokat. (Hol ezzel, hol azzal írom, mert otthon csak 2007 van.)

A múlt heti változatban egyes részeket random nagyhirtelen a tartalomjegyzék részei lettek úgy, hogy hónapok óta nem is írtam azokhoz. Eddig képalírás volt stílusban, most is abban a stílusban van, de már tartalomjegyzék része. Egyesével lehet kiszedegetni. Anyád...

Ezt 1 óráig tartott kigyomlálni. Aztán nekiálltam ennek fényében egyes nem hasnált stílusokat törölni a mai haladás lezárásaként. Olyan stílusokat töröltem ki, amiket a Word szernt nem használt stlílusok. Erre mit csinál ez a bitmaradék fos...? Az EGÉSZ írás fő szövegrésze elfeljtette a saját stílusát, ami cirka 800-1000 db bekezdést jelent. Hát a jó kurvaanyját annak, aki ezt a szart megírta...

Szóval a visszatérhetek az egy héttel ezelőttihez, gyomlálhatok megint, és aztán másolhatom be a mai progress.

Ilyenkor van az, hogy hagynám az egészet a faszba. Nem igaz, hogy egy célszerszám, amt kifejlesztettek valamit egyszerűen alkamatlan arra, amire eladták...

Az külön vicc, hogy utólag nem lehet formázni a tartalomjegyzések. A beszúráskor meg huszadjára sem éri meg az a balfasz, hogy az 5. szintet húzza már beljebb a TJ-ben, mint a 4.-iket...

Áh, inkább elmegyek bringázni...

Áh, inkább elmegyek bringázni.

Hát jó utat mert ez után lehet Mackensen is elküld melegebb éghajlatra:DD

Én egy jó ideje googlebe írok, mivel sok gép közt vándorolok és korrektúrázni is kényelmesebb mert csak megosztom.

Fel fogja ismerni a office azon változatának mentését, amit most használok? A office stílus kezelője is egy vicc.

Status
Not open for further replies.