Asszem most elsírom magam...
Az a kedves Word 2007 és 2010 nem tudom, hogy mi a faszt csinált, de teljesen fejreállította a tartalomjegyzéket és egyes dolgokat. (Hol ezzel, hol azzal írom, mert otthon csak 2007 van.)
A múlt heti változatban egyes részeket random nagyhirtelen a tartalomjegyzék részei lettek úgy, hogy hónapok óta nem is írtam azokhoz. Eddig képalírás volt stílusban, most is abban a stílusban van, de már tartalomjegyzék része. Egyesével lehet kiszedegetni. Anyád...
Ezt 1 óráig tartott kigyomlálni. Aztán nekiálltam ennek fényében egyes nem hasnált stílusokat törölni a mai haladás lezárásaként. Olyan stílusokat töröltem ki, amiket a Word szernt nem használt stlílusok. Erre mit csinál ez a bitmaradék fos...? Az EGÉSZ írás fő szövegrésze elfeljtette a saját stílusát, ami cirka 800-1000 db bekezdést jelent. Hát a jó kurvaanyját annak, aki ezt a szart megírta...
Szóval a visszatérhetek az egy héttel ezelőttihez, gyomlálhatok megint, és aztán másolhatom be a mai progress.
Ilyenkor van az, hogy hagynám az egészet a faszba. Nem igaz, hogy egy célszerszám, amt kifejlesztettek valamit egyszerűen alkamatlan arra, amire eladták...
Az külön vicc, hogy utólag nem lehet formázni a tartalomjegyzések. A beszúráskor meg huszadjára sem éri meg az a balfasz, hogy az 5. szintet húzza már beljebb a TJ-ben, mint a 4.-iket...
Áh, inkább elmegyek bringázni...