M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Komoly esély van rá, hogy karácsonyig nem tudom azzal a tartalommal megírni, amit terveztem. A közösség akkor is szeretné olvasni, ha mondjuk 10-20-30 oldal "hiányozna" belőle? Néhány héttel vagy hónappal később azokat is hozzáírhatom. Vagy inkább megvárjátok és legyen egyben kiadva az egész egy frissítéssel?
Jelenleg két és és fék fő fejezetnek a vége nincs befejezve.Azér' igyekezz vele Molni, mert már olvasnám, nem akarok 2017-ig hülye maradni!
Na de komolyan: ezer köszönet Molni az összefoglaló írásáért, részemről szívesen olvasnám Karácsonyig akkor is, ha még hiányoznak belőle részek (úgy sem tudom mind elolvasni egyszerre).
Az ilyen képek meg erősen megzavarják koncentrációmat....
Akkor kezdenek igazzá válni a könyvben leírtak
Az ilyen képek meg erősen megzavarják koncentrációmat....
Ne kapkodd el..Na, egyre inkább látszik, hogy mire nem marad idő. A SAM/AAA éles bevetéseről kb. Vietnám és nagyon vázlatosan 1982 és a Sivatagi Vihar lesz benne. Az EW rész sem lesz azon a szinten, amit terveztem.
Igen. Amit nem sikerül beleírni karácsonyig, azt később pótolni fogom. Azért nem akarom továb halasztani, mert így is bőven lesz mit olvasni.Később azért várható bővítés? a már megszokott módon
jó hoszú egy kisokos lesz, mert mire végig vitazzák vagy ötször , úgy kéthavonta , mindent egyes kifejezést, addigra már a dédunokám is nagyszülő lesz.Lenne egy kérésem a közösséghez, amelyet szándékosan itt teszek meg:
Van lehetőség arra, hogy cikkek formájában csináljunk egy "HTKA kisokost?"
Amelyben az alap dolgok lennének elmagyarázva ilyen "mi micsoda" szinten.
Példa:
https://en.wikipedia.org/wiki/Wing_configuration
Én úgy érzem, hogy nagyon hasznosak lennének az ilyen "kisokos" jellegű cikkek, ahol például el lenne magyarázva, hogy milyen szárnytípusok vannak és melyik mire jó. Ugyanez a repülőgép hajtóművekkel, rakétákkal (melyik mire jó, milyen rávezetések vannak) stb...
Nem kellene terjengős 100 oldalakat írni, csak legalább az alapszintű információ elérhető legyen magyar nyelven.
(igen google a barátom, meg angolul is tudok, mielőtt jönnének a hasonlóan elmés megjegyzések...)
E mellet reklámnak sem utolsó, hiszen ha valaki beírja a google keresőbe, mondjuk, hogy " delta szárny" akkor bejön rá a találatok között egy HTKA-s szócikk. Így pedig újabb és újabb emberek ismerhetnék meg az oldal.
Ok...Èn kèt (vagy több...) kötàblàra vèsném, mert akkor nincs vita arròl, amit irsz.
December 23-án 23 óra 23 perc 23 másodperckorOk...
De tényleg, mikor jöjjön?
Akkor igazság szerint az idei megjelenést lehet, hogy skippelni kéne...Molni: Amikor te jónak látod.
A családi ünnepen HTKA-t olvasni néhol lehet; fegyveres konfliktust okozna
Inkább legyen x oldallal több, ha így kerekebbnek, befejezettebbnek érzed.
Én úgyis nyomtatva fogom olvasni.
Kényelmesen, a vadászkastélyom olvasótermének kandallója előtt, amiben lobog a tűz, a az előttem fekvő asszony hasán melengetem a lábam, a kutyám meg a másik fotelban kötöget, s néha felolvasok neki egy egy szövegrészt. Vagy fordítva? /Fejvakakrás/