M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Komoly esély van rá, hogy karácsonyig nem tudom azzal a tartalommal megírni, amit terveztem. A közösség akkor is szeretné olvasni, ha mondjuk 10-20-30 oldal "hiányozna" belőle? Néhány héttel vagy hónappal később azokat is hozzáírhatom. Vagy inkább megvárjátok és legyen egyben kiadva az egész egy frissítéssel?
Jelenleg két és és fék fő fejezetnek a vége nincs befejezve.Azér' igyekezz vele Molni, mert már olvasnám, nem akarok 2017-ig hülye maradni!
Na de komolyan: ezer köszönet Molni az összefoglaló írásáért, részemről szívesen olvasnám Karácsonyig akkor is, ha még hiányoznak belőle részek (úgy sem tudom mind elolvasni egyszerre).
Az ilyen képek meg erősen megzavarják koncentrációmat....![]()
Akkor kezdenek igazzá válni a könyvben leírtak![]()
Az ilyen képek meg erősen megzavarják koncentrációmat....![]()
Ne kapkodd el..Na, egyre inkább látszik, hogy mire nem marad idő. A SAM/AAA éles bevetéseről kb. Vietnám és nagyon vázlatosan 1982 és a Sivatagi Vihar lesz benne. Az EW rész sem lesz azon a szinten, amit terveztem.
Igen. Amit nem sikerül beleírni karácsonyig, azt később pótolni fogom. Azért nem akarom továb halasztani, mert így is bőven lesz mit olvasni.Később azért várható bővítés? a már megszokott módon
jó hoszú egy kisokos lesz, mert mire végig vitazzák vagy ötször , úgy kéthavonta , mindent egyes kifejezést, addigra már a dédunokám is nagyszülő lesz.Lenne egy kérésem a közösséghez, amelyet szándékosan itt teszek meg:
Van lehetőség arra, hogy cikkek formájában csináljunk egy "HTKA kisokost?"
Amelyben az alap dolgok lennének elmagyarázva ilyen "mi micsoda" szinten.
Példa:
https://en.wikipedia.org/wiki/Wing_configuration
Én úgy érzem, hogy nagyon hasznosak lennének az ilyen "kisokos" jellegű cikkek, ahol például el lenne magyarázva, hogy milyen szárnytípusok vannak és melyik mire jó. Ugyanez a repülőgép hajtóművekkel, rakétákkal (melyik mire jó, milyen rávezetések vannak) stb...
Nem kellene terjengős 100 oldalakat írni, csak legalább az alapszintű információ elérhető legyen magyar nyelven.
(igen google a barátom, meg angolul is tudok, mielőtt jönnének a hasonlóan elmés megjegyzések...)
E mellet reklámnak sem utolsó, hiszen ha valaki beírja a google keresőbe, mondjuk, hogy " delta szárny" akkor bejön rá a találatok között egy HTKA-s szócikk. Így pedig újabb és újabb emberek ismerhetnék meg az oldal.
Ok...Èn kèt (vagy több...) kötàblàra vèsném, mert akkor nincs vita arròl, amit irsz.![]()
December 23-án 23 óra 23 perc 23 másodperckorOk...
De tényleg, mikor jöjjön?
Akkor igazság szerint az idei megjelenést lehet, hogy skippelni kéne...Molni: Amikor te jónak látod.
A családi ünnepen HTKA-t olvasni néhol lehet; fegyveres konfliktust okozna
Inkább legyen x oldallal több, ha így kerekebbnek, befejezettebbnek érzed.
Én úgyis nyomtatva fogom olvasni.
Kényelmesen, a vadászkastélyom olvasótermének kandallója előtt, amiben lobog a tűz, a az előttem fekvő asszony hasán melengetem a lábam, a kutyám meg a másik fotelban kötöget, s néha felolvasok neki egy egy szövegrészt. Vagy fordítva? /Fejvakakrás/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..