Militavia és a HTKA

Status
Not open for further replies.
Molni: Amikor te jónak látod.
A családi ünnepen HTKA-t olvasni néhol lehet; fegyveres konfliktust okozna;)

Inkább legyen x oldallal több, ha így kerekebbnek, befejezettebbnek érzed.
Én úgyis nyomtatva fogom olvasni.
Kényelmesen, a vadászkastélyom olvasótermének kandallója előtt, amiben lobog a tűz, a az előttem fekvő asszony hasán melengetem a lábam, a kutyám meg a másik fotelban kötöget, s néha felolvasok neki egy egy szövegrészt. Vagy fordítva? /Fejvakakrás/
A kutya legalàbb nem felesel vagy "nyomja fullba a kretént" ! :)

• Tetszik
Reactions: misinator and Roni
OFF

Már megint a MS Office 2007/2010-zel van bajom. A 7-ről akartam 10-re váltani otthon, de nem sikerült. A céges gépen 10 van. A problmémám az, hogy amit az céges 10-es gépen írok, azt hazacipelve a 7-en újratelepítés után egy több száz oldalas szövegben random összevon szavakat, nemes egyszerűséggel eltüntet szóközöket adott szavaknál. Ha 7-tel megnyitottam és mentettem otthon, akkor 10-en megnyitva céges gépnél már rossz és öröklődik a hiba.

Mi a rák okozhatja ezt? Az őrületbe kerget. Megint két órás javításom ment a kukába...

ON

Molni: Amikor te jónak látod.
A családi ünnepen HTKA-t olvasni néhol lehet; fegyveres konfliktust okozna;)

Inkább legyen x oldallal több, ha így kerekebbnek, befejezettebbnek érzed.
Én úgyis nyomtatva fogom olvasni.
Kényelmesen, a vadászkastélyom olvasótermének kandallója előtt, amiben lobog a tűz, a az előttem fekvő asszony hasán melengetem a lábam, a kutyám meg a másik fotelban kötöget, s néha felolvasok neki egy egy szövegrészt. Vagy fordítva? /Fejvakakrás/
A feleségem tavaly meglepett egy közel ezeroldalas mechanika könyvvel. Idén megkaptam Tőle ennek a sorozatnak a szilárdságtani részét, szóval az ünnepek közötti olvasásból nem mindenhol lesz konfliktus :)

• Tetszik
Reactions: fip7
Sajnálattal kell közölnöm, hogy akkor a visszajelzések alapján nem lesz kiadva idén. Szerettem volna, de nem sikerül. Nem tudnám az anyag eddigi terjedelméhez és színvonalához hasonlóan lezárni, ennyi meló után nem akarom összecsapni. Még egy kis türelmet kérnék, cserébe egy nagyon szépen lekerekített anyag fog érkezni, amivel nagyon sokáig el lehet szórakozni és igen sokat lehet belőle tanulni.

• Tetszik
Reactions: endre
Sajnálattal kell közölnöm, hogy akkor a visszajelzések alapján nem lesz kiadva idén. Szerettem volna, de nem sikerül. Nem tudnám az anyag eddigi terjedelméhez és színvonalához hasonlóan lezárni, ennyi meló után nem akarom összecsapni. Még egy kis türelmet kérnék, cserébe egy nagyon szépen lekerekített anyag fog érkezni, amivel nagyon sokáig el lehet szórakozni és igen sokat lehet belőle tanulni.
Kösz a munkàdat. Türelmetlenül vàrjuk, de gondolom, mindnyàjan megèrtjük, hogy eltart meg egy ideig.

Kösz a munkàdat. Türelmetlenül vàrjuk, de gondolom, mindnyàjan megèrtjük, hogy eltart meg egy ideig.
Az egyik fő ok, még ha írám is, mint állat év végéig - mással is akarok foglalkozni - akkor sem lektorálná seki. Sem tartalmilag, sem nyelvtanilag. Így inkább ne, mert lehet, hogy látszana az a művön.

Esetleg olvasmányosabb fejezetet kiadhatok belőle előzetesként, de a hardcore-abb és teljesen új fejezetek talonban maradnának. A mostani változat 1-3 fejezete kiadható állapotban van jó ideje. Ez a 2012-es változatbnan összevissza 22 oldal, ez most 68. Igen, 68. Igyekeztem nagyon jól felvázolni, hogy honnan jött és hová tartottak a gépek az '50-se évektől kezdve napjainkig, igen stabil alapot adva a további megértéshez.

• Tetszik
Reactions: Szittya
Molni nézve a több száz oldalas f-15 cikkedet amit írtál .Az nem jelent meg valami újságban? vagy csak azok tudnak róla kik itt a htkan-vannak?
Ki kellet volna adni könyvben:)

Molni nézve a több száz oldalas f-15 cikkedet amit írtál .Az nem jelent meg valami újságban? vagy csak azok tudnak róla kik itt a htkan-vannak?
Ki kellet volna adni könyvben:)
Nem jelent meg és nem adható ki könyvben, volt már erről szó, hogy miért. Teli van jogvédett képekkel, nem csak én dolgoztam rajta, mert a lektor sem ingyen van, ha ki kell adni, stb. Terítsétek ahol lehet. Ennyi. :)

Szerintem jó ötlet az említett 3 fejezet, ha teljesen kész vannak. Rá tudnánk hangolódni a keményebb részekre! :D

m8icsu02ny5z62eetnq9.jpg

Molni! Most egy darabig ne dolgozz munkaidőben! Új főnökeid lesznek! (De már biztos tudod!)
http://hvg.hu/kkv/20161215_mol_olajterv
Az indexen is próbálkoztak írni, de még azt sem tudta szerencsétlen újságíró belőni, hogy az Olajterv mikor vált kia MOL-ból. Képtelen a 16 és 26 közötti értékekben különbsége tenni.

Pletykaszinten már nyár vége óta van erről infó. Ez már eldöntött tény, a folyamat zajlik.

Engem, mint a tápláléklánc alján levőt abszolút nem érint egyébként a dolog. Odafent kicserélődik pár ember, de kb. ennyi. :)

Status
Not open for further replies.