A HTKA moderátora kitiltott. Tiszta sor. Ezt nem fogja feloldani. Számtalan okot tudnék mondani, hogy miért, és miért nem lenne ez feltétlen jó példa n+1 ok miatt, bár felőlem... Egy troll provokált, hülyeségeket beszélt és személyeskedett is, én meg voltam olyan hülye, hogy reagáltam rá, a szokásos molnis stílusban, de ő is megkapta a magáét. A büntetésem azért ilyen súlyos, mert "visszaeső" vagyok, volt három hónapos ban is már az eset előtt. 2016 január elsején találkozunk legközelebb "személyesen", addig emel vagy más néha átadja üzenetemet a közösségnek.
Amikor a ban lejár, akkor is "low profile"-ban leszek, bár a ban idején is azon voltam... Meg lehet nézni a 2011/12-és év végi statisztikát és az utána következőeket a top kommentelők személyében. Már akkor is leépítettem HTKA-s jelenlétemet. Az okok szerintem ismertek. A kommentelés átlagszínvonalának kőként való zuhanása, a trollhadsereg megjelenése, magánélet, stb. A topikot azért néhány naponta olvasom, de szigorúan csak a tech részt, a BIZTPOL része a HTKA oldalnak egy vicc... Sajnos már a techrészlegben is túl sokszor vannak olyan kommentek, hogy az ember a haját tépné. Ami éppen az Tu-160 topikban megy, az is ilyen, de mintha a EBS Gripen topikban is lett volna pár ilyen komment...
Ne sirassatok annyira - bár ezért jó látni, hogy többen hiányolnak -, de kommentelés helyett is több időm van dolgozni a Haditechnikai összefoglaló ráncfelvarrásán, és az elmúlt napok fényében a Gripen FAQ is frissülni fog. Ebből a HT összefoglaló a biztos, mert a két Gripen esemény miatt egy önálló fejezet is talán helyet kap majd, ami érinti ezt a témát is és annak frissítésével megvárnám az egész történet utóhatásait is.
A HT összefoglaló felbővülése olyan lesz, hogy ahhoz képest az eddig kiadott változatok olyannak tűnik majd, mint a MiG-21F13 egy F-16 Block 60-nal összemérve. Saccra azt mondanám, hogy a végén még duplája lesz a terjedelem a 2012-es változatnak. Az egész mű struktúrája is megváltozik helyenként és remélhetőleg megkapja azt a szintű lektorálást, amit az F-15 írás kapott meg. A kitenkintés és a támák közti váltás sokkal logikusabb formát kap és sok levegőben lógó téma kerül részletesebb kifejtésre, ezen felül sok hibajavítás lesz benne, mert én sem vagyok tévedhetetlen...
Hpasp segítségével a légvédelmi rész elképesztő fejlődésen fog átesni és teljesen új fejezetként bekerül az EW harc kb. a '80-as évekig, ameddig van elég publikus adat ehhez, de radarok működési elvéről is picivel több szó esik. Ezt igyekszem lightosra venni, de ez a rész lesz az, ami a laikus számára talán már túl sok lesz. Igyekszem egyszerűsíteni a témát úgy, hogy a természettudományokban nem jártasak is megértsék, de ezen azért túl fog menni, mert egy idő után szükséges a fizikába belemeni, hogy pl. mi is az eltérés az impuézus, ipm-doppler és CW sugárzók között, stb. Hpasp részvétele rendkívül magas, órákat töltök el vele egy-egy eszmecsere keretén belül és eddig már legalább fél tucat ilyen beszélgetés volt. Számtalan új dogot tanultam tőle és elég sok anyagot és forrást is ad a munkához.
Az F-117 lelövése és az AF alatti légvédelem működése is külön fejezet lesz, mert túl sok a városi legenda a témában, ezen felül jó példa számtalan dolgora, tehát az elmélet vs gyakorlat bemutatására.
Hol tartok ezzel? Még csak az első három fejezetet gyurmázom és éppen csak a váza van meg az új EW fejezetnek, de már 25%-kal hosszabb, mint az 2012 végi változat. Nem oldal, hanem karakterszámban. A Gondolatok című írás azt, ami nem fogok bővíteni, az valahogy annyira jó meg van írva, hogy eddig nem kellett hozzányúlni. Hát, nagyjából ennyit a közeljövőről. Mi a távolabbi?
Bár eredteileg egy új gép ismertetőt vagy a Follow on Forces-ról akartam írni, de mindig rádöbbenek a különféle helyen fellelhető kommenteknél, hogy bőve lenne még mit hozzátenni témához. Így inkább a HT összefoglalóval foglalkozom, mert bármikor felmerül valami, akkor csak ezt kell linkelnem. Ha valaha felmerül az, hogy gépről írjak ismertetőt, akkor sem lesz F-15 mélységű, olyat soha többet nem csinálok, hacsak nem ad rá valaki annyi pénzt, hogy főállsában csináljam, vagy nem borul el úgy az agyam, mint az F-15 írásnál...

(A FoFA azért is marad ki mindig, mert akárhányszor elkezdeném, mindig ott akadok meg, hogy egy "mi lett volna, ha" témának mi értelme van, azt hogyan írjam meg és úgy, hogy mindenféle fegyvernemről is szó esik benne. Mission impossible...
Ha lesz következő gép bármilyen mélységben és terjedelemben is, akkor szerintem az is "évfordulós" gép lesz. Tekitve, hogy mennyi munka megírni egy ilyet még limitált tartalommal is kb. két gép az, ami szóba jöhet az átfutást nézve. Az F-18 Hornet és az F-4 Phantom II. Mindkettőnek 2018-ban lesz kerek jubileuma az első felszállásnak, ha nem az YF-17-et tekintjük ősnek. A Hornetről igazság szerint szívesebben írnék, mert azt jobban ismerem, ezen felül illik az F-111 --> bukott vadász --->VFX = F14 --> "USAF-nak van két k****** vadásza kell nekünk is" ---> F-18 fejődésbe és ugyebár ott a Super Hornet, mint egyfajta Hornet 2.0 Az F-4 egy olyan monumentális téma, mint az F-16, bár a Hornet sem piskóta, de könnyebb limitálni. Az F-4 olyan hosszú szolgálattal bír és annyi típusváltozattal, hogy bele sem mernék kezdeni...
Üdv a közösségnek
molnibalage
Kb. ennyi.