Ez válasz arra amit írtál a vezerkarrol hogy szerinted már mindegy ha egy kutyát neveznek ki .Te most miről is beszélsz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez válasz arra amit írtál a vezerkarrol hogy szerinted már mindegy ha egy kutyát neveznek ki .Te most miről is beszélsz?
Nem, én nem azt írtam. Én egy költői kérdést tettem fel annak kapcsán, hogy úgy gondolom, hogy tiszteletlenség egy védelmi miniszternek egy olyan embert (szándékosan nem nőt írok) kinevezni, akinek halvány lila fingja sincs a katonasághoz.Ez válasz arra amit írtál a vezerkarrol hogy szerinted már mindegy ha egy kutyát neveznek ki .
Akkor hol a fenyegetés ami miatt nekünk is 24 kéne venni?melyik orszag jelent fenygetest egy olyan a 400 f35 meg pár száz 4 gen géppel rendelkezeo Európára?
Akkor hol a fenyegetés ami miatt nekünk is 24 kéne venni?melyik orszag jelent fenygetest egy olyan a 400 f35 meg pár száz 4 gen géppel rendelkezeo Európára?
Belgium | 34 |
Dánia | 27 |
Hollandia | 46 |
Finno | 64 |
Norvégia | 52 |
Lengyelo | 32 |
Olaszo | 75 |
UK | 60 |
MIVAAAN? Ki mondott olyat, hogy nekünk 24 F35-öst kellene vennünk?Akkor hol a fenyegetés ami miatt nekünk is 24 kéne venni?melyik orszag jelent fenygetest egy olyan a 400 f35 meg pár száz 4 gen géppel rendelkezeo Európára?
Háát kurvár@ nem!Szeretnénk mi olyan költségvetést.
Htka militavia oldalon bizonygatod hogy nem lenne elég nekünk 14 f35 .Elfelejtetted?MIVAAAN? Ki mondott olyat, hogy nekünk 24 F35-öst kellene vennünk?
Értelemszerűen az 53 milliárd euróról volt szó. Próbáld meg összehasonlítani a mi 2 milliárd euró (jövőre majdnem 3) HM költségvetésünkkel.Egyébként GDP arányosan sem olyan rossz: 1.51%, nálunk se sokkal több volt idén.Háát kurvár@ nem!
Ha nominálisan irigyled, azt még csak-csak megértem, az ország méretéhez képet lószar.
A GDP arányaban még a lószar szintjét sem éri el.
Tarol az F-35. Pontosan mutatja a Gripen, EF esélyeit Európában.európai F35 rendelések (eddigi)..lehet számolgatni
Belgium 34Dánia 27Hollandia 46Finno 64Norvégia 52Lengyelo 32Olaszo 75UK 60
Tarol az F-35. Pontosan mutatja a Gripen, EF esélyeit Európában.
Semleges, de be lehet írni a listára Svájcot is.
A különbség az, hogy náluk minden beszerzést abból kell intézni, nálunk meg az aktuális helyzetnek megfelelően a központi alapból folyamatosan kiegészítik a keretet.Értelemszerűen az 53 milliárd euróról volt szó. Próbáld meg összehasonlítani a mi 2 milliárd euró (jövőre majdnem 3) HM költségvetésünkkel.Egyébként GDP arányosan sem olyan rossz: 1.51%, nálunk se sokkal több volt idén.
Nem a német védelmében,de Mcnamara is vállalati rendszerszervező volt.
Németek viszont lassan tényleg jobban járnának,ha inkább egy németjuhász kutyát neveznének ki miniszternek.
Ezek teljesen idióták.
Jövő héten egy kutyát fognak kinevezni a vezérkar élére?
Azt nem értem, hogy miért nem látják, hogy kormányról kormányra alázzák meg a katonákat azzal, hogy dilettáns külsősöket neveznek ki.
Nem a német védelmében,de Mcnamara is vállalati rendszerszervező volt.
Németek viszont lassan tényleg jobban járnának,ha inkább egy németjuhász kutyát neveznének ki miniszternek.
A különbség az, hogy náluk minden beszerzést abból kell intézni, nálunk meg az aktuális helyzetnek megfelelően a központi alapból folyamatosan kiegészítik a keretet.
Különben ezt az 53Mrd - összeget honnan vetted? Mert az idei évre tényleg összesen 53Mrd volt előirányozva, csak USD-ben.
A német kormány júniusi közlése szerint 50,3Mrd euro lesz a 2022-es költségvetés, ami több mint 3Mrd -os emelés az ideihez képest.
Sejtem, hogy hol ment félre a dolog.Németország célja egy jól felszerelt Bundeswehr - Növelik védelmi kiadásaikat
Az új német kormány a transzatlanti kapcsolat megerősítésén dolgozik, és programja egyértelmű: támogatni akarja a közös biztonságot - jelentette ki Olaf Scholz német kancellár pénteken Jens Stoltenberggel, a NATO főtitkárával tartott brüsszeli sajtótájékoztatóján.www.portfolio.hu